Magazín na Spartu v rozšířeném vydání

Šedesát stránek stále pouze za 20 Kč.

Magazín na Spartu v rozšířeném vydání

V klubovém magazínu 1905 Klokan, který se speciálně na nedělní pražské derby rozšíří o osm stránek, bude hlavní náplní obsáhlý rozhovor s kapitánem Bohemians Josefem Jindřiškem. Ten promluví o svých začátcích v Bohemce, o anketě Sestava desetiletí a o jeho současné situaci v týmu. Do rubriky "Představujeme mladé naděje" poskytl rozhovor brankář dorostenecké kategorie U17 Jan Fiala.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 1:1 (1:1)
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc 1:1 (1:1)
Nebudou samozřejmě chybět reportáže z posledních dvou zápasů v českém i anglickém znění, hodnocení hráčů i fotogalerie ze samotných zápasů, ale i fotky našich výborných fanoušků. Přiřadili jsme i několikastránkové představení soupeře a jeho nejlepších hráčů, vzájemné statistiky z posledních zápasů a na poslední stránce nechybí soupiska obou týmů.

Před utkáním vstoupí dvě velké legendy klubu Zdeněk Danner a Marek Nikl do Síně slávy a v magazínu si můžete přečíst jejich představení. Uprostřed magazínu se navíc nachází plakát budoucího čerstvého člena Síně slávy klubu Marka Nikla, který bude mít společně s kapitánem Josefem Jindřiškem autogramiádu od 18. hodiny před prodejnou Fortuny.

I přes šedesátistránkový obsah bude magazín v prodeji pouze za 20 korun. Ten si můžete koupit u kamelotů před stadionem, případně v pojízdném fanshopu na náměstíčku a v kamenné prodejně fanshopu na ochozu stadionu.