Bohemka TV: Chtěl jsem dát konečně branku

David Bartek hodnotí dnešní vítězný duel.

Bohemka TV: Chtěl jsem dát konečně branku

Po zápase ve Vítkovicích přišel před kameru Bohemka TV záložník David Bartek, který začal popisovat svoji vstřelenou branku. "Jiras naváděl míč doprostřed hřiště, já jsem viděl, že jsou stopeři dost vysoko, tak jsem si zkusil naběhnout mezi ně. Od Jirase jsem dostal skvělý balon a dostal jsem se před obránce na vápno. Poté tam došlo ke kontaktu," dostal se i ke kontroverznímu momentu ze závěru prvního dějství. Po pádu ovšem stihl Bartek ještě vystřelit a skórovat. "Já měl míč pořád pod nohou. Chtěl jsem už konečně dát góla, tak jsem rád, že se mi to povedlo a prostřelil jsem ho," byla znát na jeho hlase úleva.

První dějství patřilo jasně hostujícím Klokanům. "Hráli jsme výborně. Jak zleva, tak i zprava jsme se tam dostávali. Měli jsme spoustu krásných akcí a šancí. Škoda, že to neskončilo více, než jen dva nula. Ten zápas by se asi dohrával lépe," věděl jasně.

Ovšem druhý poločas již tak pozitivní nebyl. Baníkovci začali více hrát a zelenobílí vypadli z tempa. "Těžko říct. Určitě jim pomohla penalta. Nevím jak vypadala," neznal vážnost Šmídova provinění jeho spoluhráč. "Domácím poté narostla křídla, už neměli co ztratit," končil s hodnocením autor vítězné branky. Celé hodnocení na Bohemka TV.

Bohemka TV