Výjezd do Zlína

Přijeďte podpořit naše hráče na poslední ligový zápas sezony!

Výjezd do Zlína

Po středečním utkání v Ďolíčku, kdy se oslavy fanoušků s hráči protáhly a ve vršovickém svatostánku panovala výborná atmosféra, je snad povinností přijet za Klokany k poslednímu utkání sezony. Zápas se odehraje v sobotu 14. května od 15:30 až v dalekém Zlíně, ovšem skupina Sektor 1905 zorganizovala autobusový výjezd.

"Ligová záchrana je nyní vyřešená, výjezdovou sobotu si tedy můžeme užít naprosto bezstarostně a fanaticky hráčům poděkovat za úspěšnou sezónu," stojí na stránkách Sektoru. "Vzhledem k tomu, že spojení do Zlína veřejnou dopravou není příliš lákavé, rozhodli jsme se na toto utkání opět vypravit SEKTORBUS pro 50 zelenobílých fanatiků!" můžete si přečíst na stránkách. Sraz je stanoven tradičně v Ďolíčku. "Čas ještě v průběhu týdne upřesníme po dohodě s dopravcem, ale počítejte s odjezdem kolem 10:00, abychom měli dostatečnou rezervu na potřebné zastávky. Cena zájezdu je stanovena na rovných 400 Kč," upřesňuji fanoušci. Vstupenka do sektoru bude zdarma, nicméně i tak je třeba ji vyzvednout na pokladně stadionu .

Na výjezd se hlaste, prosím, co nejdříve. Buď přímo konkrétním osobám z našich řad, nebo zprávou na FB profil sektor1905.cz či na e-mail info@sektor1905.cz. Do zprávy uveďte jména účastníků, které přihlašujete a svoje telefonní číslo.