Bohemka TV: Hodně nás to mrzí

Brankář Tomáš Fryšták a kapitán Daniel Krch hodnotí nedělní utkání.

Bohemka TV: Hodně nás to mrzí

"Je to hrozný výsledek," začal s hodnocením smutný Tomáš Fryšták, pro kterého to bylo druhé utkání v dresu Bohemians. "První poločas byl z naší strany dobrý. Vytvořili jsme si tlak, chyběl tomu gól," pokračoval a hned dodal: "Hradec hrozil z brejků, po stranách a ze standardek. Ve druhé poločase jsme nenavázali na výkon z první půle."

Před utkáním se spekulovalo, jestli do branky půjde právě Fryšták, nebo se stihne administrativně dotáhnout hostování Budinského a realizační tým se rozhodne pro něj. "Trenér mi to oznámil v týdnu, takže jsem měl čas se na zápas připravit. Těšil jsem se," zareagoval, že o nasazení věděl již několik dní před utkáním.

Kapitán Klokanů byl evidentně hodně zklamaný. "Hodně krutý a bolestivý zápas, ještě před domácími fanoušky, kteří si to nezasloužili," kroutil hlavou Daniel Krch. "Hodně nás to mrzí. Musíme se nad tím zamyslet, aby se to neopakovalo, hlavně tady doma," jasně vzkázal fanouškům.

Krch viděl příčiny neúspěchu v našem zakončení: "Nás trápí koncovka. Kdybychom vedli jedna nula, tak to vypadá lépe. Dostali jsme jeden gól a sesypali jsme se." Celý rozhovor můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV