Výsledkový servis z 19. - 21. srpna

Své soutěže odstartovali i mladší dorostenci a starší žáci.

Devatenáctka zvládla i svůj druhý zápas v lize a má po dvou kolech šest bodů. Starší žáci v Pardubicích svedli tuhý boj a bohužel se smutným koncem, naopak mladší dorostenci si lehce poradili s Libercem a připsali si dvě výhry. Kompletní statistiky ve článku, výsledky celého kola daných soutěží s aktuální tabulkou naleznete v příslušných kategoriích.

U19

SK Benešov - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka:
85. Vrána (Malý).
ŽK: Fiala, Kouba.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Stojanovski, Malý, Buneš, Farkaš - Václavík, Begič (55. Vrána), Le Tuan (78. O. Gregor) - Nátr (89. Jaroš), Lukeš (60. Novotný), Kocourek (71. Mareš).
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "V Benešově jsme zvítězili po velkém boji 1:0, když domácí neproměnili sporný pokutový kop. Většinu utkání jsme byli aktivnější a přehrávali domácí, kteří hrozili z nebezpečných brejků. Nám chybělo lepší finální řešení a těžko jsme se prosazovali do dobré domácí obrany. Utkání rozhodl pět minut před koncem po individuální akci Michal Vrána, a tak jsme si odvezli těžce vybojované tři body."

U17
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 4:2 (4:1)

Branky: 7. Procházka (Jaroš), 22. Jaroš (Procházka), 29. Koubek (D. Vala), 36. Jaroš (Brož) - 13. Kratochvíl, 59. Žižka z penalty.
Bohemians Praha 1905: Matoušek - Jirsa, Moltaš (72. Lupač), P. Vala, Osmančík (70. Vondrák) - D. Vala (60. Průša), Krunert, Jaroš (63 Lapka), Brož (49. V. Zeman) - Koubek, Procházka (54. Zoubek).
Pohled trenérů: "Svižným krokem a tou správnou nohou vykročil náš tým do nového soutěžního ročníku.Zajímavější i herně kvalitnější byl v našem podání první poločas, kde jsme si vytvořili dostatek možností i s úspěšnou koncovkou. Exportní byla v našem podání třetí branka, kdy přihrávku Denise Valy nechytatelně pověsil pod břevno Koubek. Nabytý náskok z prvního poločasu hosté korigovali proměněnou penaltou. Pak se hra přehoupla do sféry snahy a bojovnosti u obou týmů. Ovšem bez výrazných brankových možností až do konce utkání. Soupeři patří poděkování za férovou hru. Našim hráčům za nabídnutou herní kvalitu a zodpovědný přístup."

U16
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 5:2 (3:0)
Branky Bohemians: 3. Plíšek (Horák), 14. Nejeschleba, 24. Horák (Nejeschleba), 66. Horák (Šumilov), 76. Seniv (Nejeschleba).
ŽK: Štěpánek F., Freisler.
Bohemians Praha 1905: Pospíšil – Pittauer, Vaněk, Marhoul (55. Šumilov), Dvořák (70. Freisler) – Musil, Nejeschleba, Plíšek (65. Čakurda) – Štěpánek J. (50. Seniv), Horák, Štěpánek F. (60. Artimovič).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "K prvnímu mistrovskému utkání nové sezóny jsme nastoupili nebojácně a hned v úvodu jsme vsítili první branku. Utkání bylo plné nepřesností na obou stranách, nám se však dařilo soupeřovy chyby trestat a po poločase 3:0 jsme nakonec zvítězili 5:2. I přes jednoznačný výsledek musíme říct, že se herně jednalo, po dlouhou dobu, o vyrovnané utkání."

U15
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 0:0 - 4:3 po penaltách

Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Mareš, Borkovec (50. Šmejkal), Koutský (50. Stanislav) - Novák, Švestka, Knap (36. Blažek) - Hollmotz, Vacek (61. Kulíšek), Kankara (36. Gábor).
Trenér Jakub Harant: "Diváci v Pardubicích viděli vyrovnaný, bojovný zápas. Naše šance: Rudy, Kanky, Gábič, Mary. Soupeř hrozil ze standardních situací, v závěru první půle nastřelil břevno a v poslední minutě mu nebyl uznán gól pro ofsajd. V první půli byli lepším týmem domácí, v druhé půli zelenobílí. Celkově zřejmě spravedlivá remíza."

U14
FK Pardubice - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)

Branka: 42. vlastní.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Kohoutek, Janovský, Hodouš, Broda (55. Bína) - Muška (45. Hýsek), Müller (55. Peterka), Vaněk (36. Panc) - Lilling (45. Janoševič), Šimunič, Bukovaz.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "První mistrovské utkání na velkém hřišti se nám výsledkově nezdařilo, ale není důvod být jenom nespokojený. Prvních patnáct minut jsme Pardubice v podstatě nepustili za půlící čáru a hráli zhruba to, co jsme chtěli. Svojí 100% šanci ale Muška neproměnil a domácí se začali více prosazovat ve středu hřiště a tím vyrovnali hru. K zakončení se však nedostali, a tak poločas skončil bez branek. Hned po přestávce jsme si bohužel po rohu vstřelili nešťastný vlastní gól, to nás na deset minut vyvedlo z rytmu a Pardubičtí měli optickou převahu. Po sérii vystřídání jsme přešli k systému 3:5:2 a v posledních 8 minutách k 2:5:3, vypracovali si dvě čisté gólové příležitosti, ale jak Šimunič v samostatném úniku, tak Janovský při hlavičce z malého vápna neuspěli. Ačkoliv si tedy Pardubice za celý zápas nevypracovali jedinou příležitost a hrozili díky své výškové převaze jen z rohů, utkání skončilo tak jak skončilo. My se musíme zaměřit na to, aby jsme dokázali utkání kontrolovat po celých 70 minut a svoje šance proměnili, protože v podobných zápasech si jich více než tři, čtyři nevypracujeme."