Výsledkový servis z 24. - 28. srpna

Výsledky mládežnických celků za poslední týden.

Výsledkový servis z 24. - 28. srpna

Minulý týden jsme byli svědky předehrávaných zápasů. I přes velké množství utkání zaznamenali Klokani úspěšnou sérii. Prohru si připsala jen kategorie U14, která smolně podlehla Meteoru, s větším rozdílem prohrála se Slavií. Starší dorost si ve své soutěži připisuje zatím jen vítězství, obdobně na tom jsou oba celky mladších dorostů.

U19

Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 4:3 (3:2)
Branky: 34. Farkaš, 37. Vrána, 43. Novotný, 80. Begič – 14., 23., 72. Vetešník.
ŽK: Lukeš.
Bohemians Praha 1905: Kouba – Stojanovski (73. Jaroš), Malý, Buneš, Farkaš – Václavík, Begič, Vrána (75. Le Tuan) – Kocourek (62. Mareš), Novotný (64. Lukeš), Nátr (84. Kopecký).
Hodnocení trenéra Dana Kordy: "Do utkání jsme dobře vstoupili a vytvořili si několik brankových příležitostí. Ale do vedení šli po rychlém brejku hosté, a když se jim po zbytečném faulu podařilo zvýšit na 2 0, měli jsme 60 minut na otočení výsledku. Naštěstí jsme pokračovali v dobrém výkonu a třemi brankami do poločasu jsme šli do vedení. Ve druhém poločase jsme polevili a hosté postupně srovnali hru i skóre. Naštěstí jsme po faulu hostí rozhodli brankou z pokutového kopu."

U17
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:1)

Branky:
22. Procházka (Jaroš), 59. Koubek (Vondrák).
Bohemians Praha 1905: D. Zeman - Průša (41. Vondrák), Jirsa, P. Vala, Osmančík (76. Lupač) - D. Vala (52. V. Zeman), Krunert, Jaroš (65. Lapka), Peričevič (52. Brož) - Zoubek (52. Koubek), Procházka.
Hodnocení trenérů: "V předehrávaném utkání jsme potvrdili naše domácí vítězství a pohodu v týmu i na půdě Jablonce. Aktivní přístup, dobrý pohyb, vyvážená činnost v ofenzívě i defenzívě včetně slušné kombinace nám zajistily předpoklady k dosažení úspěchu v tomhle utkání. Hráčům děkujeme za předvedený výkon, je však potřebné zůstat pokorní a dále se zodpovědně připravovat na další utkání naší soutěže."

U16
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:3 (1:1)
Branky:
9. Šilhavý, 75. Coufal - 10. Nejeschleba (Seniv), 73. Musil (Štěpánek F.), 79. Čakurda (Štěpánek F.).
ŽK: Freisler, Dostál, Šumilov.
Bohemians Praha 1905:
Slanina - Freisler (59. Plíšek), Dostál, Šumilov (18. Marhoul), Dvořák - Musil, Nejeschleba, Horák (74. Štěpánek J.) - Yukhymenko (59. Čakurda), Artimovič (53. Vaněk), Seniv (53. Štěpánek F.).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:
"V úvodu utkání jsme soupeři vlastní chybou nabídli první branku. Po chvíli se nám však podařilo vyrovnat. Naše kvalitní hra vedla k několika šancím, dlouho se nám však nedařilo vstřelit vedoucí branku. Té jsme dosáhli až v 73.minutě, soupeř ale bleskově zareagoval a vyrovnal na 2:2. Vítěznou trefu jsme vsítili v předposlední minutě po akci z pravé strany. Hráči podali velmi dobrý výkon, kaňkou na utkání jsou bohužel naši dva zranění obránci."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 0:1 (0:0)

Branka:
37. Kousal.
ŽK:
Borkovec.
Bohemians Praha 1905:
Matějka - Coňk, Borkovec, Šmejkal, Stanislav (36. Koutský) - Švestka (61. Kulíšek), Novák, Blažek (36. Kankara) - Knap, Vacek (48. Vott), Gábor (36. Hollmotz).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta:
"Utkání mělo (kromě prvních 10 minut) jednoznačný obraz. Hráči Bohemky na míči proti úporné obraně Meteoru. Cestu k brance soupeře jsme bohužel hledali velmi těžko, skutečně fotbalových akcí bylo z naší strany málo. I přesto statistika šancí 7:3 pro Bohemku, výsledek však 0:1."

Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 0:6 (0:3)
Branky: 22., 61. Starý, 41., 46. Douděra, 11. Kulhavý, 30. Toula.
ŽK: Švestka.
Bohemians Praha 1905: Matějka (36. Kořének) – Coňk, Šmejkal (45. Stanislav), Borkovec, Koutský – Švestka, Novák (52. Blažek), Vacek – Hollmotz (52. Kulíšek), Knap (45. Gábor), Kankara (36. Vott).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: Jak výsledek napovídá, v zápase jsme byli jasně horším týmem, Slavia byla ve všech činnostech po celý zápas jednoznačně lepší.

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 2:0 (2:0)

Bbranky: 15. Peterka, 20. Bukovaz z penalty.
Bohemians Praha 1905: Všetečka - Janovský, Hodouš, Bína - Bárta (36. Janoševič), Panc (60. Vaněk), Müller (36. Muška), Hýsek (50. Kohoutek), Bukovaz (36. Broda) - Šimunič, Peterka.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "V prvním domácím utkání kluci nastoupili na trávě Horních Měcholup proti mužstvu Meteoru. První poločas nabídl jednostrannou podívanou, ve které jsme se snažili dobýt branku soupeře, který naprosto rezignoval na aktivní způsob hry. I když jsme nebyli dostatečně trpěliví, přesto jsme Meteor donutili ke dvěma chybám a v poločase kluci drželi dvougólový náskok...Po přestávce se naše hra bohužel přizpůsobila soupeři, přestali jsme důsledně dostupovat a každá druhá naše přihrávka byla nepřesná, čímž jsme dostali Meteor do hry a na nás se bohužel nedalo dívat. A jelikož nám to vydrželo celý druhý poločas a soupeř byl naprosto sterilní, utkání skončilo naším dvoubrankovým vítězstvím."

Bohemians Praha 1905 - SK Slavia Praha 0:0 (0:0) - 1:3 po penaltách
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Kohoutek, Janovský, Hodouš, Broda - Lilling (69. Bína), Panc (53. Hýsek), Müller - Vaněk (47. Janoševič), Šimunič (57. Peterka), Bukovaz.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Utkání se Slavií se neslo podle očekávaného a i chtěného scénáře. Sousedé z Vršovic měli územní převahu, hráli víc na míči a my jsme využívali každou možnost k rychlým brejkům. V prvním poločase si hosté vypracovali čtyři šance, které buď vychytal Špitálský, nebo nám v jednom případě pomohla branková konstrukce. Ani my jsme však nezaháleli a měli jednu tutovku, kterou neproměnil Lilling a pět, šest brejkových situací 2:1, 3:2, které kluci bohužel nedokázali dotáhnout ke kýženému gólu. Navíc jsme hrozili ze standardních situací, které velmi dobře zahrávaly Bukovaz s Lillingem. Po přestávce tlak Slavie sílil a nám v horkém počasí rychle docházely síly. Tady ale musím před kluky smeknout, protože utkání odehráli proti výbornému soupeři na hranici svých fyzických sil a přesto ještě ke konci druhého poločasu byli ochotni v dostatečném počtu hráčů chodit do brejkových situací a nechybělo mnoho, aby Müller těsně před koncem z jedné z nich překlopil stav v náš prospěch. Nicméně to by pro hosty opravdu nebylo spravedlivé, protože i ve druhém poločase si vypracovali několik šancí, které trestuhodně zahodily. Penaltový závěr už nehodnotím, protože dle mého názoru je to něčí výmysl, který ve fotbale nemá co dělat."