Přijďte s dítětem na nábor do Ďolíčku

V úterý se uskuteční, jako každoročně, fotbalový nábor pro chlapce i dívky!

Přijďte s dítětem na nábor do Ďolíčku

Na začátku září proběhne na hlavním stadionu v Ďolíčku (Vršovická 31, Praha 10) opět oblíbená fotbalová akce pro všechny aktivní děti. Klub Bohemians Praha 1905 uspořádá ve spolupráci s mládeží a dívčím fotbalovým oddílem tradiční fotbalový nábor v úterý 6. září od 17:30. Ten je určený pro dívky všech věkových kategorií a chlapce ročníků 2006 - 2012. Pro každého malého fotbalistu a fotbalistku čeká hned několik dárečků!

Fotbalový nábor v Ďolíčku
Fotbalový nábor v Ďolíčku
Oproti ostatním ligovým mužstvům se náš nábor uskuteční na hlavním stadionu ve Vršovicích! Začátek je naplánován na úterní půl šestou odpolední. Nezáleží, jestli již vaše dítě někde aktivně působí, či teprve přemýšlíte, na jaký sport svého potomka přihlásíte. Vítáni jsou všichni!

Přítomni budou mládežničtí trenéři, trenér a hráčky dívčího fotbalového oddílu i hráči našeho prvoligového celku. Rodičům doporučujeme využít ke vchodu na stadion hlavní bránu, nad kterou ční vysoký sloup s klokanem. Ten se nachází v blízkosti tramvajové a autobusové stanice Bohemians. Vstup na hřiště je hned vedle hlavní tribuny za vchodem na stadion a bude viditelně označen.

FOTBALOVÝ NÁBOR
ÚTERÝ 6. ZÁŘÍ OD 17:30
stadion ĎOLÍČEK
VRŠOVICKÁ 31, PRAHA 10
zastávka BOHEMIANS