Výsledkový servis z 31. srpna - 4. září

Souhrn posledního týdne.

Výsledkový servis z 31. srpna - 4. září

Své zápasy odstartovali i mladší žáci, v minulém týdnu zvládli dvě utkání. Stále neporažen je nejstarší dorost, který má po pět zápasech 15 bodů. Celý souhrn můžete vidět ve článku.

U19

Bohemians Praha 1905 - FK Motorlet Praha 4:1 (4:0)
Branky: 16. Jaroš (Le Tuan), 32. Vrána (Nátr), 36. Kocourek (Vrána), 38. Kocourek (Nátr) - 71. Kulhánek.
ŽK: Farkaš.
Bohemians Praha 1905: Kouba - Jaroš (46. Stojanovski), Malý, Buneš, Farkaš - Václavík (63. Růžička), Vrána, Le Tuan - Nátr (73. Mareš), Begič (59. Lukeš), Kocourek (46. Kopecký).
Hodnocení trenéra Dana Kordy: "Proti Motorletu jsme v úvodu utkání neproměnili několik příležitostí, až po akci Le Tuana Jaroš otevřel skóre a do poločasu jsme přidali po pěkných akcích ještě tři branky. V druhé půli jsme neproměnili některé příležitosti a soupeř postupně vyrovnal hru a z trestného kopu snížil na konečných 4:1."

FK Baník Sokolov - Bohemians Praha 1905 0:1 (0:0)
Branka: 78. Mareš (Růžička).
ŽK: Kocourek, Fiala.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Jaroš (56. Růžička), Malý, Buneš, Farkaš (60. Le Tuan) - Václavík, Vrána, Begič (85. Stojanovski) - Nátr, Novotný (77. Mareš), Kocourek.
Hodnocení trenéra Dana Kordy: "Na hlavním stadionu v Sokolově jsme v prvním poločase podali velmi vlažný výkon, když domácí byly nebezpeční hlavně ze standardních situacích, které jsme však dokázali odvrátit. Po přestávce se hra oboustranně zlepšila a po jedné z našich dobrých akcí se prosadil Mareš a rozhodl o našem vítězství ve velmi těžkém utkání."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 4:2 (2:1)
Branky: 7. Koubek (Moltaš), 27. Zoubek (Jaroš), 46.Krunert (Peričevič), 80. Krunert (Jaroš) - 29. Fiala, 77. Čvančara.
ŽK: Moltaš, Zeman.
Bohemians Praha 1905: D. Zeman - Průša (41. Jirsa), Moltaš, P. Vala, Osmančík (62. Vondrák) - V. Zeman, Jaroš, Krunert, Peričevič (56. D. Vala) - Zoubek (52. Procházka), Koubek.
Hodnocení trenéra Szekerese: "Další domácí utkání jsme odehráli s letošním nováčkem A skupiny. Utkání v náročných podmínkách bylo naplněné více snahou než kvalitním herním projevem. Záblesky kvality v podání našeho týmu jsme dokázali dnes i brankově zhodnotit. Líbivý byl moment při vstřelení naší druhé branky v utkání, kdy přesnou přihrávku Jaroše mezi středové obránce soupeře v těžké pozici dobře zpracoval Zoubek a ještě lépe i zakončil. Bohužel,dnes udělali hráči na vkus trenérů až příliš technických chyb,které zabránili tvorbě plynulých a rychlých kombinací, které jsme zvládali v předchozích utkáních. Individuálně výkonem uspokojil dvoubrankový Krunert. Ostatní hráči se výkonem klonili spíše k průměru. Věříme, že dokážeme produkovat lepší hru i soustředěnější týmový výkon. Ukázat to můžeme již v dalším utkáni na horké půdě Českých Budějovic."

U16

Bohemians Praha 1905 - FK Meteor Praha VIII 0:2 (0:2)
Branky:
3. Kubeš, 17. Slepička.
Bohemians Praha 1905: Pospíšil – Marhoul (65. Vitarigov), Vaněk, Dostál, Plíšek – Musil, Nejeschleba, Čakurda (41. Topol) – Štěpánek J. (50. Yukhymenko), Artimovič, Štěpánek F.
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "Domácí utkání s Meteorem pro nás začalo velmi špatně. Kupili jsme chybu za chybou, soupeř dvě využil a v 15.minutě vedl 2:0. Od té doby se hosté soustředili jen na obranu a my se snažili jejich obranný blok překonat. Bohužel se nám vůbec nedařilo, dělali jsme plno technických i taktických chyb a nedostávali jsme se tak do vyložených šancí. Soupeř si již v závěru utkání pohlídal."

U15
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 2:0 (2:0)
Branky: 20. Novák (Vott), 27. Švestka.
ŽK: Coňk
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Šmejkal, Borkovec, Vott - Koutský, Švestka (45. Gábor), Novák (50. Blažek) - Hollmotz (50. Kulíšek), Vacek (65. Stanislav), Kankara (45. Knap)
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "První poločas kluci odehráli velmi dobře - byli aktivní, zdravě agresivní a postupem času i zajímaví na míči. Příbram hrozila pouze z brejků a standartních situací. Své šance nevyužila, zato my jsme dokázali konečně vsítit první dvě branky v soutěži. V druhé půli už bohužel naše aktivita opadla, Příbram na hřišti dominovala. Díky výbornému výkonu obranné čtyřky se ale soupeř dostal do minima šancí a tak si připisujeme první tři body v soutěži."

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
Branky: 5. Sinu - 69. Vacek (Novák).
Bohemians Praha 1905: Kořének - Hollmotz, Coňk, Borkovec, Stanislav (55. Huleš) - Koutský, Švestka, Blažek (44. Novák) - Kulíšek (44. Vacek), Kankara, Gábor.
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "První poločas se nám vydařil lépe, byli jsme schopni udržet míč ve středu hřiště i na soupeřově polovině a dostat se k několika střelám. Druhý poločas byl už bohužel z naší strany pouze o urputné defensivě. Teplice byly celkově v zápase lepším týmem, po půli jejich tlak ještě zesílil. Vyrovnávajícím gólem byli kluci odměněni za obrovskou pracovitost v celém zápase."

U14
Bohemians Praha 1905 - 1.FK Příbram 3:1 (2:0)

Branky: 17. Muška z penalty, 25. Lilling (Bukovaz), 53. Peterka (Šimunič) - 63. Čapek.
Bohemians Praha 1905:
Všetečka - Janovský (36.Vaněk), Hodouš (58. Kohoutek), Bína - Lilling (36. Šimunič), Hýsek, Müller (36. Panc), Muška, Bukovaz (50. Těšínský) - Peterka, Janoševič.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "I třetí domácí utkání v řadě kluci výsledkově zvládli, což není v žádně soutěži jednoduchý úkol. V utkání s Příbramí jsme opět sáhli ke hře se třemi obránci a dvěma útočníky. Myslím, že pro kluky je dobré, pokud měníme styl hry, v budoucnu je to alespoň nepřekvapí. Dnes jsme ovšem herně příliš nepřesvědčili. Ačkoliv kluci měli trvalou převahu, většině hráčů chyběl takový svěží pohyb a chuť do utkání. Trochu se na nás projevuje nabitý srpnový program, ve kterém jsme odehráli již desáté utkání, což není výmluva, ale reálné zhodnocení situace. Do přestávky byla naše aktivita o poznání vyšší, po centru Lillinga z pravé strany a následném faulu na Hýska, proměnil s jistotou Muška penaltu. Za dalších 8 minut utekl pro změnu po levém křídle Bukovaz a zcela nekrytý Lilling dorazil míč do sítě. Po změně stran se nám prakticky vydařila již jen jedna kombinace a Peterka uklízel míč taktéž do prázdné branky. Po třetím gólu kluci polevili úplně a výsledkem byla inkasovaná branka v podstatě z ničeho."

FK Teplice - Bohemians Praha 1905 1:0 (1:0)
Branka: 2. Suchý.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Kohoutek (60. Těšínský), Janovský, Vaněk, Broda (60. Bína) - Muška (36. Peterka), Müller, Lilling - Bárta (45. Panc), Šimunič, Bukovaz.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Do utkání s Teplicemi jsme nevstoupili dobře, Bárta si nesplnil svoje defenzivní povinnosti už ve druhé minutě a bylo 0:1. Po té jsme v prvním poločase ovládli hru, byli všude o krok rychlejší, ale všechna naše snaha končila v rukou domácího brankáře. Po přestávce jsme přešli na hru s dvěma útočníky, vytvořili si tlak, který však vyústil jen v nastřelenou tyč a jeden sporně neuznaný gól. Klukům toho není moc co vytknout, domácí hrozili jen z brejků, ale naše enormní snaha přišla tentokrát vniveč."

U13
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 5:6
Branky: 2x Pomahač, 2x Vajgl, Hodík.
Bohemians Praha 1905: Sedlmajer, Špitálský - Petrouš, Haushofer, Vondra, Ostapyuk, Pomahač,Vais, Vajgl, Benček, Koutecký, Hodík, Skořepa, Petránek.
Hodnocení trenéra Daniela Votta: "Po slušném vstupu do utkání a poměrně snadném vedení 3:0 jsme podlehli pocitu, že tímto způsobem to půjde samo až do konce utkání a že se soupeř porazí sám. Během jedné minuty jsme dvakrát inkasovali a dostali Budějovice do hry a ty toho náležitě využily. Velké problémy nám dělal jejich obrovský útočník, kterého jsme nedokázali pokrýt a když k tomu připočteme neproměnění i těch nejvyloženějších příležitostí, je výsledek, jaký je. Možná nám to i paradoxně pomůže, abychom se vrátili na zem a uvědomili si, že každého soupeře je třeba brát s respektem a podat maximální výkon, k němuž se minimálně půlka hráčů ani z poloviny nepřiblížila!"

FC Písek - Bohemians Praha 1905 0:7
Branky: 2x Haushofer, 2x Pomahač, Vais, Skořepa, Bělaška.
Bohemians Praha 1905: Sedlmajer, Mišovič - Petrouš, Haushofer, Vondra, Ostapyuk, Pomahač, Vais, Vajgl, Benček, Koutecký, Hodík, Skořepa, Petránek, Bělaška, Šurýn.
Hodnocení trenéra Daniela Votta: "Utkání mělo po celou hrací dobu stejný průběh - byli jsme kvalitní na míči, dostávali jsme se do spousty nebezpečných situací před brankou soupeře, ale bohužel jsme opět byli málo efektivní. Soupeř byl poměrně nebezpečný, hrozil z brejků, ale nakonec se nám podařilo všechny jejich nebezpečné situace eliminovat. Jediné, co lze chlapcům vytknout je to, že vstřelených branek nebylo, minimálně jednou tolik."

U12
Bohemians Praha 1905 - SK Dynamo České Budějovice 4:7
Branky: 2x Vokrouhlík, M. Svoboda, Kratochvíl.
Bohemians Praha 1905: Dalecký, Augusta - Salač, Fišer, Kulíšek, Studenyak, Taške, Hausman, Svoboda Marek, Vokrouhlík, Bui, Kratochvíl, Ťoupal, Winkelhofer, Ondroušek.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Herně vyrovnané utkání rozhodlo to, že soupeř dokázal své nebezpečné situace dotáhnout k zakončení a gólům. My jsme řadu dobře rozehraných akcí nedokázali vůbec dotáhnout k zakončení a několik šancí jsme trestuhodně zahodily."

FC Písek - Bohemians Praha 1905 7:2
Branky: Novotný, Heřmanský.
Bohemians Praha 1905: Šopov, Buk - Fišer, Salač, Toman, Lička, Ťoupal, Winkelhofer, Kubica, Weinrich, Kyzlink, Musil, Heřmanský, Novotný, Dinter.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "V kombinované sestavě s r. 2006 jsme podali velmi slabý výkon. Šance a branky jsme Písku nabízely jednoduchými ztrátami v rozehrávce. Směrem nahoru jsme byli bezradní, nedařilo se individuálně ani kombinačně, nebezpečných akcí bylo minimum a tak nemohlo utkání dopadnout jinak než výhrou domácích."