Magazín 1905 Klokan před zápasem v prodeji

Zakupte si i zítra klubový magazín 1905 Klokan.

Magazín 1905 Klokan před zápasem v prodeji

Tradičně i zítra bude v prodeji náš klubový magazín 1905 Klokan, tentokrát na titulní stránce se Siimem Lutsme. Toho vyzpovídal podrobně náš redaktor Petr Hugo Šlik, který se ptal na jeho fotbalové začátky, mentalitu estonského národa, zjistíte kdy a komu vstřelil gól roku a jak probíhala jeho cesta do Prahy, respektive do Ďolíčku. Proč bydlí kousek od stadionu a co říká na historické centrum města - to vše vám prozradí rozhovor uvnitř magazínu.

Vyzpovídali jsme také Dominika Nátra, který hraje ve starším dorostu. Představíme čtenářům našeho nedělního soupeře a jeho dvě výrazné hráčské tváře, přineseme na zadní stránce kompletní soupisku a připomeneme si také památný zápas z roku 1989.

Uvnitř nechybí ani krátké vizitky dvou našich nových hráčů (Maška s Holendou), bohatá fotogalerie z minulého utkání, reportáž z prvního výherního duelu s Jabloncem, či rozhovor s Viktorem Budinským a jeho podrobné statistiky z tohoto duelu. To vše a mnohem více pořídíte pouze za 20 Kč.

Před utkáním je magazín v prodeji u kamelotů před stadionem. Bulletin můžete zakoupit i na pokladnách stadionu, či v pojízdném fanshopu nebo v prodejně na ochozu stadionu.