Bohemka TV: Lépe mi to sednout nemohlo

Michal Šmíd a Milan Havel hodnotí po utkání výhru nad Zbrojovkou.

Bohemka TV: Lépe mi to sednout nemohlo

Nejprve před klubovou kameru dorazil Michal Šmíd: "Když vyhrajeme 3:0, o poločase vedeme 3:0, tak co více si můžeme přát," ptal se s úsměvem střelec dnešní druhé branky. Komplikací pro obě strany bylo určitě počasí, které panovalo nejenom ve Vršovicích. "Bylo to těžké, protože bylo vedro. Věděli jsme, že, kdo dá branku, bude v pohodě," sám přiznal Šmíd.

"Přežili jsme úvodní šanci a pak nám to tam napadalo," přiznal obránce Klokanů, že při situaci Řezníčka stálo při Klokanech štěstí a především díky výborně chytajícímu Budinskému byl stav stále nerozhodný. "A druhá půle byla více méně dohrávaná," dodal. A situace u jeho branky? "Splnil jsem to, co mám. Dohrával jsem to na zadní tyči."

Druhým zpovídaným byl střelec závěrečné branky. "Dnešní zápas hodnotím velmi dobře. Myslím si, že se nám povedl nejlepší výkon sezony. Hráli jsme na balonu a kombinovali jsme," byl po nedělním utkání Milan Havel spokojený.

Museli jsme se zeptat na jeho premiérovou ligovou branku: "Samozřejmě jsem si to užíval. Možná jsem tam lítal jako malej kluk," usmíval se. "Gólman vybíhal a před Siimem to odkopnul, odrazilo se to ke mně. Celý stadion na mě řval, ať to vrátím do brány," vypráví situaci z pětačtyřicáté minuty. "Lépe mi to asi sednout nemohlo," dodává závěrem.

Celý rozhovor můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV