Bohemka TV: Po 2. brance jsme kontrolovali hru

Střelec Jan Kuchta a asistent trenéra Radomír Korytář hodnotí pohárový duel.

Bohemka TV: Po 2. brance jsme kontrolovali hru

"Dnešní utkání hodnotím kladně, ale nebyl to lehký zápas," přiznal střelec druhé branky Jan Kuchta. "Chtěli se proti nám ukázat. V některých pasážích jsme je nechali hrát," viděl i kritické pasáže mladý střelec. "Zbytečně jsme si to komplikovali. Přidali jsme druhý gól a poté jsme kontrolovali hru," dodal v úvodním hodnocení.

Mladý útočník nastoupil do utkání po menší pauze."Konečně jsem si zahrál, těšil jsem se na to. Měl jsem motivaci. Jsem rád, že se mi podařilo vstřelit první branku. Doufám, že mi to pomůže do další práce," těšilo ho. A s jakými úkoly šel na hřiště? "Měl jsem rozbíhat náběhy za obranu," prozradil jasný úkol od trenéra. Hned po pár minutách splnil úkol na výbornou: "První balon jsem dostal od Milana Jiráska. Viděl jsem brankáře, že je venku z brány a jenom jsem ho přehodil."

Pro klubovou televizi okomentoval zápas i Radomír Korytář: "Zápas hodnotíme kladně, protože jsme postoupili. Ale když to vezmu po fotbalové stránce, chtěli jsme si vyzkoušet pár věci, které se nám nepovedly," přiznal lehké zklamání asistent trenéra. "Chyběl nám dobrý pohyb a souvislá kombinační hra," byl již konkrétní. "Doufám, že jsme se dostali do psychické pohody před sobotním zápasem," naznačil, že se realizační tým již připravuje na další ligové utkání.

Bohemka TV