Výsledkový servis z 14. - 18. září

Rekapitulace mládežnických výsledků za poslední týden.

Výsledkový servis z 14. - 18. září

Nejstarší dorost opět vyhrál jeden zápas na penalty, ke druhému duelu v minulém týdnu nedošlo kvůli špatnému počasí, respektive nevhodné hrací ploše. Jak si ale vedly další týmy?

U19

SK Kladno - Bohemians Praha 1905 2:2 (2:2), 2:4 po penaltách
Branky:
6. Richter, 27. Kala - 21. Nátr (Kocourek), 35. Nátr (Vrána).
ŽK:
Kocourek, Nátr, Hlinák, Václavík.
ČK:
88. Begič.
Bohemians Praha 1905:
Fiala - Jaroš (35. Vrána), Stojanovski, Malý, Farkaš - Václavík, Nátr, Le Tuan - Kocourek (25. Duong), Begič, Mareš (55. Hlinák).
Hodnocení trenéra Dana Kordy:
"V prvním poločase byli domácí aktivnější a i vzhledem k tomu, že zahrávali 20 standardních situací, trvalo delší dobu, než jsme hru a skóre vyrovnali. Po poločase jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, ale protože jsme nedokázali žádnou šanci proměnit, utkání skončilo remízou."

FK Ústí nad Labem - Bohemians Praha 1905
Nehráno pro déšť

U17
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 2:3 (1:3)
Branky: 30. Koubek (Vala P.), 75. Koubek (Jirsa) - 12. Remiáš, 36., 40. Štursa.
Bohemians Praha 1905:
Matoušek - Jirsa, Moltaš (62. Brož), Vala P., Osmančík (64. Průša) - Krunert, Zeman V., Peričevič (51. Jaroš), Kuchař (41. Vala D.) - Zoubek (41. Procházka), Koubek.
Pohled trenéra Szekerese:
"Vlivem deštivého počasí bylo utkání přesunuto na hřiště s umělým povrchem menších rozměrů, ovšem ani tato skutečnost neubrala zajímavosti i herní kvalitě vzájemného duelu dvou týmů razících aktivní a útočné pojetí. Soupeř v utkání potvrdil i dobré využívání standartních situací díky vhodným dispozicím hrotových útočníků.Naši hráči vložili do utkání velkou energii a po ukončení souboje odcházeli sice smutně, ale ze vztyčenou hlavou! Výkon týmu byl zatím v průběhu soutěže nejkomplexnější a proto jim náleží náš respekt."

U16

Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 0:1 (0:0)
Branka: 56. Ruda.
Bohemians Praha 1905:
Kořének – Plíšek, Dostál, Musil, Dvořák (75.Turek) – Vaněk, Topol, Horák – Yukhymenko (65. Vitarigov), Artimovič (55. Nejeschleba), Seniv (65. Čakurda).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:
"Domácí utkání jsme odehráli na umělé trávě v Horních Měcholupech, kde je hřiště menších rozměrů, což podstatně ovlivnilo dění na hřišti. Utkání se hrálo ve vysokém tempu, k vidění bylo mnoho soubojů, avšak málo šancí na obou stranách. Ve druhém poločase využil soupeř jednu z našich, v tomto utkání, mála chyb v obraně a to mu stačilo k vítězství. Hráči odpracovali celé utkání velmi kvalitně, za což si zaslouží pochvalu. Nicméně stále musíme v tréninku pracovat na obranné i útočné fázi."

U15
FK Meteor Praha VIII - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:2)
Branky: 7. Keller, 26. Kankara (Borkovec).
Bohemians Praha 1905:
Matějka – Coňk, Mareš, Huleš, Borkovec (36. Vott) – Švestka (36. Koutský), Novák, Keller (36. Blažek) – Hollmotz (45. Kadlec), Vacek, Kankara (50. Knap).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: V zápase s Meteorem jsme chtěli odčinit srpnovou domácí porážku 0:1. Jsem rád, že kluci zejména v prvním poločase důsledně plnili prakticky vše, co jsme si v týdnu před zápasem říkali. Mrzet mohou pouze dvě věci – nízká produktivita a opět méně soustředěný výkon ve druhém poločase.

U14
FK Meteor Praha VIII - Bohemians Praha 1905 1:0 (1:0)

Branka: 1. Růžička.
Bohemians Praha 1905:
Špitálský - Kohoutek (57. Bareš), Hodouš, Broda - Bárta (51. Janoševič), Lilling, Müller, Hýsek (36. Panc), Těšínský (36. Bukovaz) - Muška (36. Peterka), Šimunič.
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Utkání na umělé trávě Meteoru pro nás nezačalo vůbec dobře a ve dvacáté vteřině jsme inkasovali branku prakticky z výkopu soupeře. Jak se nakonec ukázalo, tato nekoncentrovanost nás stála celý zápas a kluci se alespoň přesvědčili, že soustředění musí být od prvního momentu. Zhruba po dalších deseti minutách, kdy jsme byli trošku jako opaření, jsme převzali kontrolu nad zápasem a vytvořili si soustavný tlak, který sice trval celých zbylých 60 minut hry, ale byl velmi jalový. Na menším hřišti nebylo tolik prostoru pro roztažení hry a bojovníci v domácích dresech nám nenechali metr prostoru. Je jasné, že našemu týmu nevyhovuje hra tzv. "do plných", nicméně s tímto soupeřem bychom si měli poradit za všech okolností. Omluva neexistuje. Ze sedmi odehraných kol kluci ve čtyřech nedokázali vstřelit branku, ač šance na to měly. Tím se sami dostávají pod tlak, protože kvalita soupeřů půjde v následujících kolech prudce nahoru. Což je ale jen dobře."

U13 a U12

Bohemians Praha 1905 - SK Petřín Plzeň
Nehráno pro déšť