Září patřilo obráncům

Trenéři a fanoušci hlasovali pro nejlepší hráče za poslední měsíc.

Září patřilo obráncům

Při utkání s Příbramí byli vyhlášeni čtyři nejlepší hráči za již končící měsíc září. V mládežnických kategoriích volili trenéři, za A mužstvo jste vybírali vy, fanoušci. V nominaci s Milanem Havlem byl ještě Dominik Mašek a Siim Luts. Ti ovšem podlehli právě svému spoluhráči z obrany, který měl trochu divoký měsíc. Nejdříve se zaskvěl gólem téměř z poloviny hřiště, při dalším utkání viděl od rozhodčího červenou kartu. I tak jste zvolili právě jeho nejlepším hráčem.

Muži: Milan Havel
Kategorie: A tým
Datum narození: 7. 8. 1994
Post: obránce

Dorost: Filip Malý
Kategorie: U19
Datum narození: 17. 8. 1999
Post: obránce
Hodnocení trenéra Daniela Kordy: "Filip je stabilním obráncem mužstva U19 s výbornou kopací technikou, velmi dobrými rychlostně silovými schopnostmi, má velkou úspěšnost ve hře 1 na 1. Slušně předvídá a jeho silnou stránkou je rozehrávka, případně vyjetí z obrany a také dobrá střela ze střední vzdálenosti. Potřebuje dál pracovat na kondici a zvážení rizika při své hře, a někdy udržení koncentrace."

Žáci: Matyáš Coňk
Kategorie: U15
Datum narození: 3. 7. 2002
Post: obránce
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Matyáš podává od začátku sezóny velmi dobré výkony. Absolvoval v průběhu léta a začátku podzimu bez zranění plnou tréninkovou a zápasovou zátěž. Jeho postem č.1 je pravý obránce, kde si výborně plní jak obranné povinnosti, tak dokáže v pravý čas konstruktivně podpořit útok, což se od moderního pravého obránce očekává. V těžkém mistráku v Teplicích dokázal skvěle zaskočit i na postu stopera, i díky němu jsme šokovali domácí výhrou 2:1 po penaltách. Přejme mu, aby mu dobrá výkonnost a chuť do tréninku a zápasů vydržela."

Přípravky - Adam Štýbr
Kategorie: U9
Datum narození: 14. 3. 2007
Post: obránce / útočník
Hodnocení trenéra Matěje Lačného: "Adam patří mezi nejrychlejší hráče, kteří v tomto věku po fotbalových trávnících běhají. Svou přednost využívá v každém zápase, ať hraje jako útočník a utíká obráncům, nebo jako obránce dohání téměř kohokoliv. Jeho velkou výhodou také je, že se za poslední půlrok zklidnil a o fotbale víc přemýšlí. Díky tomu v tréninku pracuje mnohem lépe a neustále se zlepšuje ve věcech, ve kterých má naopak ještě rezervy. Pokud bude tímto způsobem pokračovat dál, tak ho určitě jednou uvidíme vyběhnout i v Ďolíčku."