Výsledkový servis z 24. - 25. srpna

Černý víkend pro Klokany.

Minulý víkend se hráčům Bohemky příliš nepovedl. Áčko sice vyhrálo v Ďolíčku 1:0, mládežnické celky ovšem nezaznamenali ani jednu výhru. Statistiky a hodnocení ze zápasů ve článku.

U19

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 1:1 (0:0), 4:5 po penaltách
Branky: 49. Vrána (Nátr) - 82. Vrabec.
ŽK:
Farkaš, Fiala, Kocourek.
Bohemians Praha 1905:
Fiala - Stojanovski, Václavík, Malý, Farkaš - Le Tuan, Nátr, Duong (79. Jaroš) - Vrána, Novotný (73. O. Gregor), Hlinák (68. Kocourek).
Hodnocení trenéra Kordy:
"V utkání o čelo tabulky obě mužstva hrála velmi dobrý fotbal s příležitostmi na obou stranách. Po většinu utkání jsme byli lepším mužstvem, ale po úvodní brance jsme nedokázali přidat z dalších příležitostí druhou branku, a tak hosté dokázali před koncem šťastně vyrovnat."

U17
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 2:1 (1:1)
Branky: 39., 57. Ullman - 27. Krunert.
Rozhodčí:
Krunert.
Bohemians Praha 1905:
Zeman D. - Průša (58. Brož), Vala P., Zeman V., Jirsa - Vala D., Jaroš (54.Moltaš), Krunert, Peričevič - Zoubek (52. Kuchař), Koubek.
Pohled trenéra Szekerese: "Na nekvalitní hrací ploše jsme odehráli aktivní, ale z našeho pohledu smolné utkání. Naši převahu v prvních třiceti minutách jsme bohužel gólově zhodnotili jenom jednou, což v závěru poločasu z nevinně vypadající akce ztrestal domácí hráč. Úvod druhého dějství byl oboustranně neurovnaný, z brejku však opět udeřila Dukla. Po tomhle momentu hráči zvýšili úsilí, trefovali břevna nebo hráče na brankové čáře za již překonaným gólmanem Trávničkem, ovšem branku nevstřelili. Dnes lze konstatovat, že vyhrál šťastnější tým. My bezpodmínečně musíme popracovat na činnostech před oběma brankami, pak můžeme být úspěšnější."

U16
FK Dukla Praha - Bohemians Praha 1905 2:1 (0:1)
Branky: 68. Vilímek, 79. Dostál - 11. Nejeschleba (Štěpánek F.).
ŽK:
Štěpánek F.
Bohemians Praha 1905:
Pospíšil - Pittauer (50. Dvořák), Marhoul, Musil, Plíšek - Vaněk (70. Dostál), Nejeschleba, Čakurda (50. Topol) - Štěpánek J. (41. Yukhymenko), Turek (41. Seniv), Štěpánek F. (60. Artimovič).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra:
"Do utkání na Strahově proti domácí Dukle jsme vstoupili aktivně, ve 12. minutě jsme šli zaslouženě do vedení, když se z dorážky trefil Nejeschleba. V prvním poločasu jsme nadále diktovali tempo hry, ale nedařilo se nám vstřelit druhý gól. V druhém poločasu už tempo hry nebylo na tak vysoké úrovni, hra se vyrovnala. Soupeř v 68. minutě využil našeho zaváhání v obraně a vstřelil branku na 1:1. Utkání směřovalo k remíze, ale minutu před koncem domácí vsítili vítěznou branku, na kterou jsme již nenašli odpověď."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:3 (0:0)
Branky: 49., 60. Pech, 58. Kadlec.
Bohemians Praha 1905: Kořének (36. Matějka) - Vott, Šmejkal, Huleš, Borkovec (46. Coňk) - Mareš, Koutský (52. Švestka), Keller - Gábor (46. Kankara), Knap (52. Novák), Kadlec (56. Havránek).
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "Padesát minut utkání kluci zvládli výborně. K náročné práci v defenzivě dokázali ještě přidat dobré držení míče a několik nebezpečných situací před brankou soupeře. Dvě, tři velké šance Boleslavi zůstaly naštěstí nevyužity. Zlomovým momentem pro nás byla nastřelená tyč z přímého kopu Knapa - chyběli opravdu centimetry. O pár minut později svoji šanci využili hostě a od té chvíle na hřišti dominovali. Postupně přidali další branky a rozhodli o výsledku."

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:2 (0:2)

Branky: 3. Mašek, 35. Stránský.
Bohemians Praha 1905:
Všetečka - Bareš, Janovský, Hodouš, Bína - Panc (36. Hýsek), Müller (61. Těšínský) - Lilling, Muška (36. Peterka), Bukovaz - Šimunič (50. Janoševič).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga:
"Utkání s Mladou Boleslaví pro nás začalo bohužel stejně jako předchozí s Meteorem a to inkasovanou brankou po nepřesné rozehrávce již ve 3. minutě. Vůbec celý první poločas vyzněl lépe pro hosty, kteří měli lepší pohyb a přehrávali nás především ve středu hřistě, kde byli mnohem agresivnější a přímočařejší. To se potvrdilo i v poslední minutě, kdy jsme po další lehké ztrátě v tomto prostoru podruhé inkasovali. To po přestávce se role vyměnily, mnohem větší chuť do hry jsme měli my a bylo to vidět i na množství vypracovaných šancí oproti první půli. Pro nás je však branka soupeře momentálně zakletá, a tak se na stavu zápasu již nic nezměnilo. Za druhý poločas ale kluci zaslouží pochvalu, nasazením i fotbalovostí dokázali soupeře předčit, což je pro nás v tuto chvíli podstatnější než konečný výsledek."

U13

SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 5:2
Branky:
2x Pomahač.
Bohemians Praha 1905: Špitálský, Mišovic - Ostapyuk, Haushoffer, Petrouš, Středa, Vajgl, Vais, Hodík, Pomahač, Kosteyn, Benček, Šurýn, Skořepa, Koutecký, Hájek.
Hodnocení trenéra Daniela Votta: "Zápas byl herně v režii Slavie, která nás kvalitou předčila. Přesto jsme výsledkově 60 minut drželi krok, což se bohužel v posledních 30 minutách již nepovedlo. Je škoda několika nevyužitých situací v první třetině, kdy náš náskok mohl být vyšší, ale na druhou stranu je nutno říci, že nás několikrát podržel brankář. Přesto většina hráčů, dokud měli sílu, se Slavií statečně bojovala, ale nakonec po zásluze soupeř zvítězil."

U12
SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 18:0
Bohemians Praha 1905:
Dalecký, Augusta - Fišer, Kulíšek, Studenyak, Taške, Svoboda Marek, Vokrouhlík, Salač, Ondroušek, Očenáš, Bui, Svoboda Michal, Musil, Ťoupal, Kratochvíl, Hovorka, Winkelhofer, Heřmanský.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Ve středu jsme na minirepublice se stejným soupeřem sehráli na jedno hřiště vyrovnanou partii. Dnes jsme ovšem na dvou hřištích totálně propadli. Slavia byla ve všech činnostech o několik tříd lepší, a tak se zrodil debakl."