Změna na pozici trenéra juniorského týmu

Do Bohemky se vrací Vladimír Hruška.

Změna na pozici trenéra juniorského týmu

Po odchodu asistenta trenéra Marka Kopače, který přijal nabídku trénování na Slovensku, muselo vedení klubu řešit změnu realizačního týmu v juniorském mužstvu. Dnes odpoledne již vedl první trénink nový hlavní trenér Vladimír Hruška. U něj se jedná o návrat do Vršovic, neboť jako hráč byl u legendárního zisku mistrovského titulu v sezoně 1982/83. Trenér Dalibor Slezák bude nadále informacemi propojovat právě juniorku s A mužstvem, kde je asistentem hlavního trenéra.

Nový trenér juniorky Vladimír Hruška
Nový trenér juniorky Vladimír Hruška
"Trenéru Kopačovi děkuji za odvedenou práci v Bohemians a věřím, že na ni pan Hruška naváže. Jsem rád, že můžeme v Bohemce přivítat člena legendárního týmu z mistrovské sezony. Přeji mu hodně úspěchů a těším se na spolupráci," okomentoval aktuální situaci ředitel klubu Darek Jakubowicz.

Juniorka prožívá nejlepší vstup v historii ligy a s osmnácti body figuruje na první pozici. První zápas pod vedením trenéra Hrušky čeká mužstvo již v neděli 2. října od 11 hodin v Uhříněvsi. Do Prahy přijede celek z Vysočiny. Permanentkáři mají tradičně vstup zdarma, ostatní fanoušci zaplatí 50 Kč. Areál se nachází na konci ulice V bytovkách v Uhříněvsi.

Bohemians Praha 1905 U21 - FC Vysočina Jihlava U21
NEDĚLE - 2. října od 11:00 - Uhříněves