Fanoušci si zvolili staronové vedení DFB

Ve vedení družstva se i tak objeví několik nových tváří.

Fanoušci si zvolili staronové vedení DFB

V sobotu se konala náhradní členská schůze Družstva fanoušků Bohemians. Jednání této valné hromady fanoušků mělo za hlavní bod programu volbu nových členů představenstva družstva i jeho kontrolní komise. Oba orgány vedení DFB jsou pětičlenné a jejich členové byli zvoleni na funkční období příštích pěti let. Následně si představenstvo i kontrolní komise zvolili své předsedy.

Nové vedení DFB bude ovlivňovat dění kolem Bohemky v příštích letech v následujícím složení...

Představenstvo DFB:
Luděk Provazník, předseda
Martin Kurka, místopředseda
Petr Jirát
Jozef Škriab
David Vodehnal

Kontrolní komise:
Martin Čichovský, předseda
Svatoslav Baťa
Martin Indra
Ondřej Novotný
Zbyněk Urban

Předseda i místopředseda družstva tak dostali za svou odvedenou práci v minulém období důvěru i do budoucna. Do vedení DFB se vrátil bývalý předseda Petr Jirát. Z vlastního rozhodnutí ukončili své působení Milan Mraček a Jiří Brož, které nahradili fotbalový expert Jozef Škriab a David Vodehnal. Ten již v uplynulé době aktivně vedl za DFB potřebná diplomatická jednání.

Uvolněné pozice v kontrolní komisi potom obsadili tři nováčci. Ondřeje Novotného, místopředsedu představenstva klubu, nemusíme představovat. Aktivní fanoušky z kotle bude zastupovat Martin Indra a zbývajícím členem se stal Zbyněk Urban, poslední předseda fanouškovského fotbalového klubu SK Kotva.

Nezbývá než popřát novému vedení hodně zdaru do budoucí práce a tomu minulému poděkovat za vše, co v posledních letech pro Bohemku udělalo.