Kupte si VIP vstupenku na zápas

Klub nabízí svým fanouškům nákup VIP vstupenek do Ďolíčku.

Kupte si VIP vstupenku na zápas

Od utkání s Mladou Boleslaví nabízí klub veřejně VIP vstupenky na jednotlivé zápasy ePojisteni.cz ligy. Klub disponuje dvěma VIP prostory, a fanoušci si tak mohou sami zvolit úroveň občerstvení i zázemí. Návštěvníci nejsou limitováni výběrem sedadel, VIP vstupenku si může fanoušek koupit kamkoliv na stadion. Záleží tedy jen na výběrů příslušné kategorie.

VIP Silver / 500 Kč
Stříbrná kategorie má své zázemí na ochozu hlavní tribuny v prostorách muzea klubu. Fanoušek má k dispozici zdarma základní občerstvení, výběr z nealkoholických nápojů a pivo. Výhodou je tedy i samotné zázemí VIP kategorie Silver, kdy se nacházíte v malebném muzeu klubu.

VIP Gold / 1 500 Kč
Nejvyšší úroveň VIP kategorie, kterou klub nabízí svým předním partnerům, je samozřejmě VIP Gold. Vstup do těchto prostor je hned vedle vstupu do zázemí stadionu (šatny a kanceláře) a samotné prostory se dělí na dvě části - venkovní a vnitřní. Pod pergolou najdete teplé občerstvení a prostor pro kuřáky, uvnitř poté různorodé bohaté občerstvení s nabídkou nealkoholických nápojů a piva. VIP Gold kategorie má navíc své oddělené toalety.

Vstupenky do obou VIP kategorií je nutné řešit s dostatečným předstihem před utkáním (většinou několik dní před zápasem) buď osobně na sekretariátu klubu, či prostřednictvím telefonu +420 739 531 734 či e-mailu barbora.bendova@bohemians1905.cz s paní Barborou Bendovou. Ta s každým vyřeší osobní požadavky na VIP vstupenky.