Výsledkový servis z 15. - 16. října

Jak se vedlo mládežnickým týmům o minulém víkendu?

Výsledkový servis z 15. - 16. října

Devatenáctka se vrátila zpět na vítěznou vlnu, jak ale dopadly zápasy se Slavií a Spartou?

U19
Bohemians Praha 1905 - FC Písek 4:2 (3:1)
Branky: 2. Buneš, 9. Nátr (Vrána), 15. Hlinák (Duong), 67. Duong (Nátr) - 42. Kasík, 56. Němeček.
ŽK: Farkaš.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Stojanovski, Malý, Václavík, Farkaš (46. Kocourek) - Buneš (57. Le Tuan), Gregor O., Nátr - Hlinák (67. Mareš), Duong (86. Kopecký), Vrána (76. Lukeš).
Hodnocení trenéra Kordy: "V prvním poločase jsme šli rychle do tříbrankového vedení a vytvářeli si i další příležitosti. Ke konci poločasu jsme polevili a soupeř před přestávkou snížil. Druhý poločas neměl z naší strany již takovou kvalitu, přesto jsme zaslouženě vyhráli."

U17
SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 4:2 (3:1)
Branky:
13., 40. Krobot, 33. Pek, 61. Macháček - 22. Koubek (Procházka), 41. Peričevič (Koubek).
ŽK: Moltaš.
Bohemians Praha 1905: Zeman D. - Jirsa (41. Průša), Moltaš, Vala P., Zeman V. - Brož (41. Vala D.), Jaroš (41. Zoubek), Krunert, Peričevič (50. Kuchař) - Koubek, Procházka.
Pohled trenéra Szekerese: "Duel vršovických sousedů nabídl přihlížejícím atraktivní podívanou. Oba týmy se prezentovaly vlastním herním projevem, při jejichž realizaci byli úspěšnější domácí. Naše mužstvo hrálo na hranici svých momentálních schopností a výkon v určitých pasážích hry měl potřebnou kvalitu. A i když jsme se nevyhnuli herním pochybením, hráči po utkání odcházeli se vztyčenou hlavou za potlesku přihlížejících. Ze strany realizačního týmu náleží hráčům poděkování za odvahu a celkový přístup."

U16
SK Slavia Praha - Bohemians Praha 1905 5:1 (1:1)
Branky: 33. Kosek, 60. Walter, 66. Kubiš, 69., 80. Schneider - 31. Yukhymenko (Plíšek).
Bohemians Praha 1905: Slanina - Plíšek, Vaněk, Dostál (72. Artimovič), Dvořák (72. Pittauer) - Nejeschleba, Topol (57. Čakurda), Musil - Yukhymenko (70. Vitarigov), Horák (63. Turek), Seniv (41. Marhoul).
Hodnocení trenéra Jakuba Fajfra: "V prvním poločase utkání proti jednomu z lídrů naší soutěže jsme začali opatrněji. Slavia měla míč častěji na svých kopačkách, problémy nám dělal hlavně kvalitní pohyb domácích hráčů bez míče. Nicméně přes rychlé protiútoky jsme se dostávali do nadějných situací a taktéž k několika standardním situacím. Jednu z nich jsme ve 30. minutě proměnili, když se po centru trefil Yukhymenko. Soupeř ale rychle odpověděl, střela zpoza pokutového území skončila až v bráně. Úvod druhého poločasu patřil nám, zlepšili jsme pohyb a dostali jsme se ke třem příležitostem, domácí brankář se ale vyznamenal. V 60. minutě zahrávala Slavia rohový kop a ve své první příležitosti druhého poločasu udeřila. Obraz hry se rázem změnil, domácí rychle přidali dvě branky a bylo rozhodnuto. V poslední minutě utkání navíc přidali ještě jednu branku. A tak z relativně dobrého utkání jsme odešli s nejvyšší porážkou v sezóně."

U15
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 2:1 (1:0)
Branky: 35. Knap (Novák), 66. Knap - 70. Krátký.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Hollmotz, Mareš, Huleš, Vott - Švestka (45. Koutský), Novák, Gábor (22. Borkovec) - Havránek (36. Coňk), Vacek (65. Kankara), Knap.
Hodnocení trenéra Jakuba Haranta: "V zápase s Plzní se nám zdaleka nedařilo tolik jako před týdnem v Hradci. Málo jsme drželi míč a špatně zachytávali pohyb soupeře. Díky "přežití" kritických okamžiků před naší brankou zejména v první půli a vstřelení obou branek v pravý čas, jsme dokázali získat tři body."

U14
Bohemians Praha 1905 - FC Viktoria Plzeň 1:2 (0:0)
Branky:
68. Hodouš (Muška) - 39., 62.Krůta.
ŽK: Bína, Bareš.
Bohemians Praha 1905: Špitálský - Bareš (57. Panc), Hodouš, Bína, Broda - Vaněk, Müller, Hýsek - Bárta (57. Janoševič), Šimunič (36. Muška), Bukovaz (36. Těšínský).
Hodnocení trenéra Martina Lillinga: "Vzhledem k tomu, že obě mužstva preferují spíše technickou hru, slibovalo utkání s Plzní fotbal po zemi bez nakopávání, což se také v jeho průběhu potvrdilo. Od branky se rozehrávalo, výkopů brankářů bylo na obou stranách minimum. Chtěli jsme získávat tyto rozehrané míče dobrým presinkem co nejvýše, což se nám však vůbec nedařilo. Naše útočné trio se nechalo buď velmi lehce obcházet, nebo obránce nedostoupilo včas a z dvojice ofenzivních záložníků se správně zapojoval pouze jeden a druhý byl zalezlý kdesi u stoperů. S pěti hráčů, kteří to mají na starosti se tak správně choval pouze Hýsek, který několik míčů získal, nicméně s nimi pak většinou nedokázal efektivně naložit. My jsme v první půli měli sedm, osm akcí po obou křídlech, nicméně dát do vápna dobrý centr Bukovaz ani Bárta nedokázali. Zatím se ani jeden z těchto hráčů nedokáže vypořádat s velikostí hřiště. To co jim vycházelo na malém hřišti, kde bylo všude blíže, na velkém neplatí a devět centrů z deseti teď bohužel končí u brankáře, či na prvním obránci. No a jelikož hráči z lavičky, kromě Mušky, naší hru příliš neoživili, nejnebezpečnějším ofenzivním hráčem tak byl na stoperu hrající Hodouš. A v takové situaci prostě tyto herně celkem vyrovnané zápasy vyhrávat nebudeme. "

U13

Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 3:7
U12
Bohemians Praha 1905 - AC Sparta Praha 2:15
Branky: Vokrouhlík 3, Kratochvíl, Fišer, Winkelhofer.
Sestava: Dalecký, Augusta - Studenyak, Salač, Taške, Mikuda, Svoboda Marek, Kratochvíl, Vokrouhlík, Ťoupal, Kulíšek, Winkelhofer, Fišer.
Hodnocení trenéra Ondřeje Zemana: "Se Spartou jsme odehráli výborné dvě třetiny zápasu a byli soupeři naprosto rovnocenným protivníkem. Bohužel ve třetí třetině jsme tempo již nedokázali udržet, kupili chyby v rozehrávce, nestíhali dostupovat hráče a Sparta devíti brankami rozhodla o, pro kluky až příliš, kruté porážce. Přesto výkon z prvních dvou třetin je jednoznačně motivací do další práce."