Havel vystřelil ve Zlíně Klokanům bod

Zápas dvou rozdílných poločasů skončil smírně. 

Havel vystřelil ve Zlíně Klokanům bod

Klokani vyjeli do Zlína s několika změnami v sestavě. Do stoperské dvojice se po zranění vrátil Šmíd, stejně tak po zdravotních problémech byl znovu v základu Luts. Vykartovaného Jiráska poté ve středu zálohy nahradil Jindřišek. 

Prvním vytržením z letargie úvodu prvního poločasu byla desátá minuta, kdy smluvený signál rozehrál Hašek na Maška, který ale vystřelil pouze do středu brány. Hned o tři minuty později tu bylo i střídání, místo kulhajícího Janíčka zaujal Traore.

FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
Poté se dlouho čekalo na velkou šanci, ta přišla až po půlhodině hry. Hašek se prodral ke střele a jeho nádherný pokus konečky prstů vyrazil brankář Dostál. Co se nepovedlo Bohemce, zdařilo se domácím v závěru prvního herního dějství. Kopečný se na rohu velkého vápna dostal k míči a nádhernou střelou do vzdálenějšího horního růžku poslal Zlín do vedení. Tím byla úvodní pětačtyřicetiminutovka ukončena, do kabin šli s výhodou Ševci. 

Ve druhé půli byl na koni Zlín, jelikož mu byl nakloněn stav, který sváděl k rychlým protiútokům. Jeden takový se udál hned po pěti minutách hry, kdy se na pravé straně dostal k odraženému balónu Pazdera. Ve velmi dobré příležitosti ale o kousek překopl bránu. 

Za dalších deset minut Harba využil nepřesné rozehrávky a vedl protiútok znovu po pravé straně. Přihrál ještě na střed volnému Holíkovi, který sám před brankářem vyslal nepříliš umístěnou střelu, tudíž ji Budinský lapil.

Oba týmy několikrát prostřídaly sestavu, i tak se ale znovu zaskvěli domácí. Míč propadl ve vápně až k Diopovi, který ve skluzu trefil břevno. Nedáš dostaneš ale v tuto chvíli zafungovalo na jedničku. Bohemka vybojovala rohový kop, po němž se balón dostal na malé vápno k Havlovi, který sám před bránou napral míč pod břevno a srovnal stav utkání.
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905 1:1 (1:0)


V závěru už byl na pořadu pouze zběsilý tlak Zlína, ten ale končil nepřesnými střelami z velké dálky, kdy ani jedna nešla na bránu. Klokani tak z utkání dvou rozdílných poločasů, během kterých byla Bohemka lepší v tom prvním, Zlín ve druhém, bod uhájili.