Bohemka TV: Splnili jsme úkol

Kapitán Daniel Krch a trenér Miroslav Koubek hodnotí osmifinálové vítězství.

Bohemka TV: Splnili jsme úkol

Bohemka svůj osmifinálový zápas zvládla a splnila roli favorita, když Králův Dvůr dokázala porazit o dvě branky. "Čekali jsme, že budeme ovládat hru. Soupeř se bránil, takže to pro nás bylo takové dobývání," popisoval průběh hry kapitán mužstva Daniel Krch. "Škoda, že jsme si to zkomplikovali, když jsme obdrželi gól. Oni poté cítili šanci a museli jsme bojovat," litoval snížení Krch.

Králův Dvůr ve své pohárové cestě vyřadil dva prvoligové celky: "Věděli jsme, že je vyřadili, ale předtím hráli doma. Nyní to byla výhoda pro nás." Bohemka zároveň postoupila po třiadvaceti letech do čtvrtfinále národního poháru. "Skvělý pocit," usmál se kapitán týmu.

Výhru přišel zhodnotit i trenér Miroslav Koubek: "Jsme rádi, že jsme úkol, postoupit mezi nejlepších osm týmů, splnili." Na začátku druhé půle ovšem přišlo snížení soupeře. "Bohužel jsme soupeři hrubou individuální chybou, nešťastným zákrokem Michala Švece, umožnili dostat se zpátky do utkání," litoval inkasované branky ze 49. minuty středečního zápasu. "Po třetí brance přišlo uklidnění. Nebylo to jednoduché hrát do takové obrany," uzavíral pro klubovou televizi Miroslav Koubek. Celé rozhovory můžete vidět již na Bohemka TV.

Bohemka TV