Který hráč byl v říjnu nejlepší?

Hlasujte na klubových stránkách pro hráče měsíce!

Který hráč byl v říjnu nejlepší?

V říjnu za sebou má áčko tři zápasy a fanoušci opět mohou zvolit v klubové anketě Hráče měsíce. Můžete tak hlasovat pro svého favorita. Mládežničtí trenéři již své vyvolené hráče vybrali a nyní jste na řadě vy, fanoušci, abyste zvolili nejlepšího hráče A mužstva za měsíc říjen. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě. Vyhlášení proběhne před nedělním utkání v Ďolíčku.

Poslední měsíc začal herně pozitivně, ovšem nakonec se špatným výsledkem, když Klokani doma v Ďolíčku prohráli s Mladou Boleslaví nakonec 1:3. Poté přišel výjezd do dalekého Zlína, kde urvali hráči velmi cennou remízu 1:1 a včera zaznamenali historický postup do čtvrtfinále MOL Cupu. V neděli je v říjnu sice čeká ještě jeden zápas, to ovšem áčko bude znát již nejlepšího hráče měsíce. Zde je nominace.

1. Tomáš Berger
Jeho zápasem bylo včerejší osmifinále poháru, do kterého nastoupil v základní sestavě na pravé straně zálohy. Nejdříve v 11. minutě otevřel skóre po hezké přihrávce Milana Havla, za sedm minut zkoušel své střelecké štěstí znovu. A trefil se. Přesně do Jana Holendy od kterého se odrazil míč až za záda Krčka. Ve včerejším utkání i poté pokračoval v zaměstnávání obrany soupeře.

2. Milan Havel
Levý obránce neustále prokazuje reprezentační formu! Po zářijové trefě do sítě Brna přišel důležitý vyrovnávací gól ve Zlíně. A po něm? Tradiční kotrmelcová oslava. Na levé straně nemá Milan Havel konkurenci. Ani v sestavě Miroslava Koubka, ani u Vítězslava Lavičky. Včera navíc přidal asistenci u první středeční branky.

3. Jan Holenda
Jednu branku sice vstřelil - kuriózním způsobem včera Královu Dvoru - ale tento vytáhlý útočník je důležitý pro Bohemku i jiným způsobem! Svým stylem hry na sebe dokáže navázat hned několik hráčů soupeře, kteří poté nemají čas se věnovat Holendovým spoluhráčům. Pro tým je velmi důležitý a platný.