Bohemka TV: To jsem ještě nezažil

Martin Hašek a kapitán týmu Daniel Krch hodnotí vyhraný zápas.

Bohemka TV: To jsem ještě nezažil

Před kameru přišel nejdříve Martin Hašek. "Zápas byl hodně náročný, co se týče fyzických sil. Měli jsme navíc vložený pohár, který jsme odehráli téměř ve stejné sestavě," připomněl Hašek i středeční postupové vítězství v MOL Cupu. "Soupeř byl hodně kvalitní, osobně mě překvapili," našel i slova chvály pro dnešního soupeře. "My jsme dneska nebyli možná tolik fotbaloví, ale o to víc jsme bojovali," dokončil úvodní hodnocení záložník Klokanů.

Bohemce se podařilo vstřelit velmi rychlý gól. Hned ve 20. vteřině se i díky hostujícímu stoperovi Latkovi dostali Klokani do vedení. "Já jsem to ještě nezažil. To byla totální pecka, fantastické," hledal Hašek slova. Poté naznačil i poločasové plány: "V kabině jsme si řekli, že na ně zkusíme vlétnout a znova se to povedlo," dodal s úsměvem.

"Důležitá výhra. Zvládli jsme to s dobrým koncem," byl po zápase velmi spokojený kapitán mužstva Daniel Krch. A co on řekl na rychlý vstřelený gól? "To jsem ještě nezažil. Pomohlo nám to, Liberec musel začít hrát," byl Krch spokojený. Dvacet minut před koncem ovšem přišlo snížení. "Báli jsme se," přiznal stoper domácích. "Škoda, že jsme dostali kontaktní gól, protože ve druhé půli si nic nevytvořili. Měli sice územní převahu, ale do větší šance se nedostali," popsal hru soupeře.

Celé rozhovory můžete již nyní vidět na klubové televizi Bohemka TV.

Bohemka TV