Říjen má čtyři nejlepší hráče

Do klubové ankety se zapojili svým hlasováním fanoušci.

Říjen má čtyři nejlepší hráče

I v říjnu proběhla již tradiční klubová anketa "Hráč měsíce", v letošní sezoně již podruhé. V kategorii "Muži" jste měli možnost hlasovat pouze vy, fanoušci. V ostatních kategoriích vybírali zodpovědní mládežničtí trenéři.

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 2:1 (1:0)
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec 2:1 (1:0)
Do nominace u A mužstva se dostal, stejně jako v minulém měsíci, obránce Milan Havel, záložník Tomáš Berger a útočník Jan Holenda. A nedělní návštěvníci ligového utkání s LIbercem byli svědky stejné "korunovace" jako v minulém měsíci. Září i říjen totiž ovládl reprezentační obránce Milan Havel. Mládežničtí trenéři poté vybrali další tři výherce. A ty si nyní představíme.

Dorost – Václav Peričevič
Datum narození: 9. 5. 2000
Věk: 16 let
Post: záložník
Trenér Ľudovít Szekeres:Václav je krajní levonohý hráč s citem pro míč i herní kombinaci. Hlavně díky jeho velké přednosti - výborné ofenzivní hře 1:1 - byl v polovině měsíce nominován do reprezentačního výběru České republiky do 17 let na kvalifikační zápasy v Lucembursku o postup na mistrovství Evropy. "Pery" přišel do Bohemky teprve v létě, vidíme tedy proto ještě velký potenciál pro zlepšení, na kterém budeme společně usilovně pracovat."

Žáci – Jakub Středa
Datum narození: 17. 1. 2004
Věk: 12 let
Post: záložník
Trenér Daniel Vott: „Hráč s velkým fyzickým fondem, rychlostní a tahový typ, který může nastupit v obraně nebo ve středové řadě. Jakub je silný v osobních soubojích a je svou bojovností i herní kvalitou příkladem pro všechny ostatní hráče. Všichni věříme, že bude oporou svého ročníku i v letech budoucích."

Přípravky – Tadeáš Matějka
Datum narození: 9. 12. 2008
Věk: 7 let
Trenér David Mestek: Na začátku loňské sezony by asi málokdo řekl, že je možné udělat takový pokrok v tak krátké časové době. Tadeáš se nyní řadí mezi hráče, u kterých je vidět, že poctivým tréninkem a správným přístupem se každý může zlepšit a posunout dál. „Táda“ se řadí mezi hráče s velkou chutí a odhodláním. Za poslední půlrok „šel“ výrazně nahoru v práci s míčem a v osobních soubojích, jak v útočných (1:1), tak i obranných (důraz, odebírání míče). Až si uvědomí, že i správný první dotyk, klid v zakončení a 100% soustředění se na vykonávanou činnost jsou nedílnou součástí herní činnosti jednotlivce, půjde jeho fotbalový růst tím správným směrem. Za svůj přístup v tréninkovém procesu i povedené výkony v zápasech si zaslouží ocenění hráč měsíce."