Bohemka TV: Brzké vyrovnání nám uškodilo

Zápas hodnotí pro klubovou televizi Michal Šmíd a Dominik Mašek.

Bohemka TV: Brzké vyrovnání nám uškodilo

Klokani měli opět výborný vstup do zápasu, když se již ve čtvrté minutě dostali do vedení. "Dobře jsme do utkání vstoupili, byli jsme lepší," začal s hodnocením autor úvodní branky Michal Šmíd. "Brzké vyrovnání nám ale uškodilo a Slavia začala získávat půdu pod nohama," litoval situace ze 13. minuty.

Michal pro klubovou televizi svoji situaci z úvodu zápasu popsal: "Dohrával jsem standardní situaci a tušil jsem, že se to ke mně odrazí." Druhý poločas začali být sešívaní aktivnějším týmem: "Slavie se začala dostávat více do tlaku a myslím si, že jsme to se štěstím ubránili."

Druhým hráče, který přišel zhodnotit souboj o krále Vršovic, byl Dominik Mašek: "Bod byl hrozně vydržený. Opět jsme měli dobrý vstup do utkání, když jsme rychle vstřelili branku." Mašek byl velmi rád, jak tým dobře odpracoval druhou pětačtyřicetiminutovku: "Druhá půle byla odmakaná. Trochu jsme se zatáhli, ale oddřeli jsme to, vybojovali jsme to a myslím si, že bod z venku je zlatý." V průběhu druhého dějství se rozhodl trenér Koubek ke změně taktických pokynů. "Měli jsme plán B, že se zatáhneme na pět obránců a čtyři záložníky. Zkusili jsme to, branku jsme nedostali, takže nám to vyšlo." Celý rozhovor již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV