Výsledkový servis z 5. - 6. listopadu

Výsledky, statistiky a hodnocení trenérů po víkendovém programu mládeže.

Výsledkový servis z 5. - 6. listopadu

Devatenáctka si připsala důležitou výhru nas vedoucím celkem své soutěže, Slavií. Další kategorie strhly bitvy s Pardubicemi. Jak vše dopadlo, to přináší Virtuální Ďolíček v přehledu níže.

U19
SK Slavia Praha B - Bohemians Praha 1905 0:2 (0:1)
Branky: 2. Begič, 76. Duong.
Bohemians Praha 1905: Fiala - Václavík, Lukeš, Malý, Kocourek - Le Tuan, Hlinák (59. Buneš), Nátr (80. Farkaš) - Novotný (71. Duong), Begič, Vrána (88. Gregor O.).
Hodnocení trenéra Kordy: "Těžké utkání s vedoucím mužstvem tabulky jsme začali aktivně a pomohla nám rychle vstřelená branka. Hrál se velmi dobrý fotbal s velkým nasazením a obě mužstva měla do poločasu několik příležitostí. Po přestávce se na těžkém terénu domácí tlačili do vyrovnání, ale my jsme dokázali vstřelit druhou branku a zodpovědným výkonem dotáhnout utkání k vítězství."

U17
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 2:1 (0:1)
Branky:
52. Procházka z penalty, 57. Zeman (Procházka, Vala P.) - 35. Boura.
ŽK:
Jaroš, Brož.
Bohemians Praha 1905:
Matoušek - Průša (41. Zoubek), Zeman V., Vala P., Osmančík - Vala D., Jaroš (52. Kuchař), Jirsa, Peričevič (41. Brož) - Procházka, Koubek.
Pohled trenéra Szekerese: "Utkání s tabulkovým sousedem bohužel nenabídlo přítomným pohlednou kombinační hru. V podání obou týmů dominovala spíše snaha a nasazení. První čtvrtinu poločasu jsme Procházkou dvakrát pohrozili, pak jsme ale odevzdali aktivitu soupeři, který vstřelil branku, nastřelil břevno a samostatný průnik Novotného skvělým zákrokem zlikvidoval gólman Matoušek. Poločasová pauza umožnila trenérům poukázat na potřebné atributy, zvednout hráčům sebevědomí a provést náležité hráčské výměny. To vše se povedlo dostat do našeho projevu v druhé části utkání. Silná byla pasáž v rozmezí 40. až 60. minuty, kde jsme nejen obrátili skóre utkání, ale i zahodili další možnosti. V závěru utkání již k výraznějším možnostem nedocházelo, určitě i z důvodu úbytku sil v obou táborech. Z našich hráčů dnes podal dobrý výkon autor vítězné branky Zeman a v rozhodujících momentech i brankář Matoušek. Všichni hráči pak díky zlepšenému přístupu nakonec strhli vítězství na svoji stranu, za co zaslouží uznání. Výzvou je však i vylepšení herního projevu."

U16
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 1:1 (0:1), 11:10 po penaltách
Branky: 53. Nejeschleba - 25. Formáček.
ŽK: Seniv, Horák.
Bohemians Praha 1905: Kořének - Pittauer, Marhoul (41. Musil), Vaněk, Dvořák - Nejeschleba, Horák, Topol (73. Vitarigov) - Seniv (73. Artimovič), Turek (41. Plíšek), Yukhymenko (41. Štěpánek J.).
Hodnocení trenéra Fajfra: "První poločas domácího utkání proti Pardubicím začal vyrovnaně. Ve 25. minutě jsme po soupeřově rychlém přenesení hry inkasovali branku. Následných 15 minut poločasu se nám nedařilo, ve hře byla spousta technických i taktických chyb. Na začátku druhého poločasu jsme se zlepšili, zkvalitnili jsme práci s míčem a přesnost kombinací. Po deseti minutách soupeř fauloval Horáka v pokutovém území a Nejeschleba nabídnutou šanci proměnil. Dalších deset minut se nám dařila držet kvalita hry, dostali jsme se ještě do dvou nadějných situací, nicméně jsme nevsítili branku. Ke konci utkání měl šanci ke skórování také soupeř, ale výsledek se už neměnil. V pokutových kopech jsme byli šťastnější my, rozhodnutí přinesla až 12. série."

U15
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 1:2 (0:1)
Branky: 52. Novák - 7. Kurka, 56. Koukola.
Bohemians Praha 1905: Matějka - Coňk, Mareš, Huleš, Kadlec (36. Borkovec) - Koutský (55. Kankara), Švestka, Novák - Knap (45. Havránek), Vacek (36. Hollmotz), Keller.
Hodnocení trenéra Haranta: "V zápase s Pardubicemi jsme se celý zápas snažili překonat velmi dobře organizovaný obranný blok soupeře. A jelikož jsme ze hry nevstřelili jedinou branku, dá se říci, že se nám to nepovedlo. K tomu jsme přidali několik chyb v obranné činnosti, které soupeř potrestal, a tak si odváží 3 body."

U14
Bohemians Praha 1905 - FK Pardubice 1:1 (0:0), 7:8 po penaltách
Branky:
52. Lilling - 60. Obermajer.
Bohemians Praha 1905:
Všetečka - Hýsek (65. Bareš), Janovský, Hodouš, Broda - Vaněk, Müller (65. Janoševič), Lilling - Šimunič (57. Panc), Muška, Bukovaz (36. Bárta).
Hodnocení trenéra Lillinga: "Na promáčené umělé trávě dnes kluci podali kvalitní výkon, bohužel výhra nám tentokrát doslova protekla mezi prsty. V prvním poločase bylo na hřišti minimum prostoru pro jakýkoliv náznak příležitosti. Oba týmy dobře bránily a na malém hřišti se nenašla v obranách žádná mezera. Po přestávce jsme však už byli o mnoho nebezpečnějším mužstvem, vypracovali si tři gólové příležitosti a zaslouženě se dostali do vedení. Stačila však jediná nepozornost při standardní situaci soupeře a bylo vyrovnáno. Kalich hořkosti si kluci po té dopili při penaltách, které prohráli v osmé sérii. I tak jsme ale odehráli dobrý zápas a do utkání se Slavií můžeme jít s pokorou, ale také se sebevědomím."

U13
Bohemians Praha 1905 - Povltavská fotbalová akademie 6:0Branky: Bui 3, Hovorka 2, Ťoupal.
Bohemians Praha 1905: Augusta, Dalecký - Studenyak, Taške, Ťoupal, Svoboda Michal, Svoboda Marek, Hovorka, Bui, Fišer, Mikuda, Ondroušek, Očenáš, Kulíšek.
Hodnocení trenéra Zemana:
"Utkání jsme prakticky celé odehráli na polovině soupeře. Bohužel jsme trvalou převahu nedokázali přetavit ve větší množství branek, protože v chování před brankou a v zakončení máme velké rezervy."

U12
Bohemians Praha 1905 - Povltavská fotbalová akademie 11:1