Vánoce s Klokanem 2016

Velice oblíbená fanouškovská akce proběhne před utkáním s Plzní.

Vánoce s Klokanem 2016

Po vzoru loňském se letošní Vánoce s Klokanem uskuteční opět před posledním domácím zápasem roku. Letos to vyšlo na velmi atraktivního soupeře, Viktorii Plzeň. Fanoušci se tak mohou těšit nejenom na vánoční doprovodný program před zápasem, ale na symbolické zakončení podzimní části sezony krásným a důstojným ohňostrojem.

Letošní Vánoce s Klokanem tedy proběhnou v sobotu 3. prosince od 17 hodin. Samotný zápas s Viktorií Plzeň se uskuteční od 19:45, kdy bude zápas vysílat živě stanice ČT sport. Věříme, že prosincové počasí a televizní vysílání neodradí návštěvníky, ale naopak bohatý doprovodný program a kvalitní soupeř přiláká větší počet fanoušků přímo na stadion. Podrobné informace ohledně předprodeje vstupenek na poslední letošní zápas přinese Virtuální Ďolíček v nejbližší době -> článek zde.

Vánoce s Klokanem 2015
Vánoce s Klokanem 2015
Doprovodný program před zápasem bude laděn do vánoční atmosféry. S blížícím se termínem svátku Mikuláše se můžete těšit také na přítomnost právě Mikuláše, čerta i anděla. V případě zájmu o individuální nadílku pro vaši ratolest nás můžete kontaktovat na mailu: tomas.mutinsky@bohemians1905.cz. Od půl sedmé si budete moci vychutnat českou mši vánoční v podání orchestru se sborem v čele se sólistou Vratislavem Křížem. Na náměstíčku bude tolik oblíbený stánek s trdelníky a na ochozu stadionu si budou na našem vánočním trhu moci zkusit malí i velcí nazdobit domácí perníčky. Z rozšířeného sortimentu občerstvení si budou malí navštěvníci moci vybrat mezi zmíněným trdelníkem, ale i palačinkou, či popcornem. Starší mohou zvolit mimo jiné panini, gulášovou polévku, či výbornou kýtu.

Svůj stánek na trhu bude mít pojízdný fanshop a zdarma bude k dispozici i rytec skla. Pro starší děti budou připravené tři konzole Playstation 4 a vylosovaný šťastlivec si bude moci zahrát FIFU s hráčem z A mužstva. Ještě pro starší návštěvníky je určen prodej svařáku a grogu, který bude probíhat ve stánku na náměstíčku v první hodině programu a poté až po utkání.

O poločasové přestávce si zasoutěžíme se společností Fortuna, partnerem sobotního zápasu a po zápase je pár minut před desátou na programu ohňostroj. Tím završíme sobotní večerní program v Ďolíčku. Věříme, že si cestu na stadion najdete a Vánoce s Klokanem a poslední zápas roku 2016 si všichni užijeme pohromadě!

INFORMACE O VSTUPENKÁCH ZDE.