Klokani tlačili, na body to však nestačilo

Ani hodinová přesilovka nepřinesla branku v síti hostů.

Klokani tlačili, na body to však nestačilo

Bohemka nastoupila do zápasu bez vykartovaného Jiráska, jinak obvyklá sestava nedoznala žádných zásadnějších změn. Úvodní oťukávání moc vzruchu nepřineslo, když tu náhle přišla ojedinělá akce hostů. Fillo našel na rohu malého pokutového území Kučeru, který vypálil. Střelu ještě tečoval Hora, tudíž úplně změnila směr a zapadla ke druhé tyči.

Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 0:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 0:1 (0:1)
Teplice byly ve vedení a nikam se tudíž nehnaly. Ani Bohemka si ale výraznější příležitosti nevytvářela a hra byla k vidění především ve středu pole. Zásadní okamžik přišel po půlhodině hry. Berger vysunul do samostatného úniku Holendu, který byl sražen posledním obráncem Lüftnerem. Na řadu tak muselo přijít vyloučení teplického hráče.

Klokani měli před sebou hodinovou přesilovku, do konce první půle ale branku neohrozili. Naopak jednou ještě zahrozily Teplice. Obrana Bohemians rohový kop odhlavičkovala za vápno na nohu Vondráška, který vyslal velmi tvrdou střelu k tyči. Budinský ji však zvládl vyrazit.

Do druhé půle už nastoupil úplně jiný tým Zelenobílých. I když jednou ještě obrana Bohemians propadla. Vaněček využil chyby v rozehrávce a běžel úplně sám na bránu, v tutovce ale svou ránu poslal do ochranné sítě u kotle.

Posílit útok Bohemky se vydal Mikuš a postupně začaly přicházet šance Klokanů. Nejprve Mašek přihrál na kraj malého vápna Haškovi, který ale ve slibné pozici zakončil velmi nedůrazně. Následně Luts centroval na Havla, který stál u penaltového puntíku. Krajní bek Bohemians však těsně přestřelil bránu.
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 0:1 (0:1)
Bohemians Praha 1905 - FK Teplice 0:1 (0:1)


Klokani zamkli Teplice na jejich půlce a neustále dotírali na bránu stráženou Grigarem. Do vápna létal jeden centr za druhým, ale ty se nedařilo pořádně zužitkovat. Až kolem sedmdesáté minuty se dostal ke dvěma nadějným hlavičkám Krch, ani jednou z bezprostřední blízkosti však nedokázal vhodně zamířit.

Na hřiště se čtvrthodinu před koncem dostal po zranění i Hubínek a snažil se vytvořit nadějné příležitosti pro domácí. Největší šance ale paradoxně přišly až v nastaveném čase. První gól měl na noze Gajič, když zpoza vápna dělovkou těsně minul bránu. Následně to byl znovu Gajič, který přihrál do strany Lutsovi, jenž poslal střílený centr před bránu. Ani jeden z mnoha hráčů ve vápně ale na balón o kousek nedosáhl. Tím byla ukončena i druhá půle, ve které Klokani i přes neustálý tlak na gól nedosáhli.