Úvodní nápor k bodům nevedl

Klokani podlehli Karviné o tři branky.

Úvodní nápor k bodům nevedl

Do zápasu ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit kapitán Daniel Krch, proto trenér Koubek zatáhl defenzivního univerzála Michala Švece do stoperské dvojice. Uprostřed zálohy tak operovala sehraná trojice Jirásek, Hubínek, Mašek a kapitánskou pásku si natáhl ve svém stém ligovém utkání Michal Šmíd.

Bohemka za hlasité podpory tří stovek Klokanů v hledišti začala velmi aktivně. Ve 4. minutě centroval Holenda do vápna na Lutse, ten ve výskoku ale minul branku. O dvě minuty později to zkoušel z hranice šestnáctky sám Holenda a Laštůvka si připsal první zákrok zápasu. Bohemku mohl poslat do vedení v deváté minutě aktivní Luts, ale jeho chytrý lob zneškodnil konečky prstů Laštůvka a Zelený vykopnul míč mířící do brány.

Po náporu ze začátku zápasu se hra vyrovnala a Klokani se přes obranný val dostávali hůře. I proto nejenom fanoušci vyhlíželi druhé dějství. To ovšem začalo nejhůře, jak vůbec mohlo. Čerstvý Panák využil u vápna zaváhání Švece, z úhlu zamířil před bránu a na přední tyči prostřelil Budinského.

Bohemka okamžitě začala vše směřovat před bránu domácího celku. Z dálky to zkoušel Mašek, ale mířil doprostřed branky. Ofenzivu poté přišel podpořit z lavičky také Jan Kuchta, který vystřídal Martina Haška. Jenže veškerá snaha končila na dobře připravené obraně domácích, kteří čekali na rychlé protiútoky.

A svoji šanci bohužel Karviná využila. V 74. minutě se po centru objevil v malém vápně osamocený Janečka a Budinský s dorážkou již nemohl nic dělat. Karviná rázem vedla 2:0 a pro Klokany byla situace velmi složitá.

Z dálky to záhy zkoušel velmi aktivní Mašek, ale jeho střelu vyrazil Laštůvka na roh. Na druhé straně se do protiútoku řítil Lukáš Budínský, ale zbrzdilo ho špatné zpracování. I když Klokani zbytek zápasu dohráli na polovině soupeře, v úplném závěru se dokázal po dlouhém nákopu prosadit ještě Puchel a se závěrečným hvizdem rozhodčího stanovil konečný výsledek na 3:0