Plán zimní přípravy

Program A mužstva na následující týdny.

Plán zimní přípravy

A mužstvo se sejde v Ďolíčku k prvnímu tréninku nového roku již v pondělí 2. ledna. Přes zimu budou trénovat svěřenci trenéra Miroslava Koubka na nově zrekonstruovaném hřišti s umělým travnatým povrchem na Lhotce, kde sídlí klub Tempo Praha. První trénink je na programu v půl jedenácté.

Bohemka se i letos zúčastní zimního turnaje, její skupina Tipsport ligy se bude hrát opět na Vyšehradě. K prvnímu utkání nastoupí Klokani již v sobotu 7. ledna od 11 hodin. Ve druhém týdnu odjede mužstvo na kondiční soustředění do Břízek. Ve třetím týdnu přípravy čekají hráče Bohemians zbylé dva zápasy ve skupině Tipsport ligy. Nejdříve v úterý odvysílá stanice ČT sport zápas s Táborskem (od 13:00), v sobotu je poté od 11 hodin na programu zápas s Příbramí.

V posledním lednovém víkendu jsou na řadě zápasy o umístění. Až konečná příčka určí, zda-li bude Bohemka hrát pouze v sobotu, případně se zúčastní tzv. Final Four turnaje (sobota i neděle).

První únorový den odletí tým na herní soustředění do Turecka, kde stráví celkem deset dní a odehraje tři mezinárodní zápasy. Představení "tureckých" soupeřů si můžete přečíst v našem starším článku. Zápasy jsou na programu v sobotu, úterý a v pátek. Den po generálce odletí Klokani zase zpět do Prahy, aby se připravovali na první ligový zápas se Spartou.

Aktualizace 18. 1. 2017: Generálka se Zenitem Petrohrad byla zrušena, v současné době vedení klubu hledá náhradu.
Aktualizace 26. 1. 2017: Poslední zápas v Turecku sehrají Klokani s ukrajinským celkem FK Oleksandrija.

Souhrn zimní přípravy
2. ledna - zahájení přípravy
7. ledna - Hradec Králové (Vyšehrad)
9. - 14. ledna - soustředění Břízky
17. ledna - Táborsko (Vyšehrad) - přenos ČT Sport
21. ledna - Příbram (Vyšehrad)
28. ledna - zápas o umístění - Tipsport liga (případně i 29. ledna)
1. - 11. února - soustředění Turecko
4. února - MTK Budapešť (Belek, Turecko)
7. února - Randers FC (Turecko)
10. února - FK Oleksandrija (Turecko)