Zimní příprava zahájena

Klokani absolvovali první trénink nového roku 2017.

Zimní příprava zahájena

Tým má za sebou první trénink letošního roku. Na hřišti na Lhotce se sešel kompletní kádr, všichni hráči jsou na začátku roku zdravotně v pořádku. Jak bylo již několikrát napsáno, do Bohemky se vrátil Martin Berkovec. Do kabiny A mužstva se vrátil také Antonín Vaníček, který působil v juniorském celku a svými výkony si řekl o posunutí do áčka. Novou tváří je obránce Milan Nitrianský, který se k týmu připojil na testy ze Slovanu Liberec.

"Já jsem individuální plán dostal od Liberce a ten jsem plnil. Nikdo z nás nevydrží ležet celý měsíc doma," má za sebou Milan Nitrianský jako každý hráč pestrou individuální přípravu. "Jsem rád, že jsem dostal šanci od trenéra a sportovního úseku a že se zde mohu připravovat," neskrýval radost Nitrianský.

První trénink roku 2017
První trénink roku 2017
První trénink absolvovali hráči na kvalitním hřišti s umělým povrchem. "Hráči vypadali podle očekávání, měli individuální plány. První dojem, když jsem mužstvo pozoroval, byl pozitivní," pochválil své svěřence trenér Miroslav Koubek. "Po pohybové průpravě jsme šli hned do práce s míčem. Měli jsme hodně přihrávkových cvičení," prozradil náplň tréninku trenér Bohemians.

"Byl to takový nájezdový trénink. My už za sebou máme plán, který jsme odběhali, takže to šlo," okomentoval pro klubovou televizi úvodní trénink Milan Havel. "Jak to bývá, přes svátky bylo teplo a dnes byla velká zima. Ale jen na začátku, než se člověk rozběhá," řekl s úsměvem reprezentační obránce.

Videoreportáž přináší klubová televize Bohemka TV, fotogalerii si můžete prohlédnout níže.

Bohemka TV