Bohemka TV: Mohlo to skončit vyšším rozdílem

Pro klubovou televizi hodnotí zápas David Bartek a Tomáš Čížek.

Bohemka TV: Mohlo to skončit vyšším rozdílem

"První poločas nám celkem vyšel," začal s hodnocením David Bartek. "Začátek byl sice nemasnej, neslanej, ale poté jsme se do toho dostali. První gól vše otevřel a poté jsme hru kontrolovali, dařila se nám kombinace," byl se hrou Bohemky univerzál Klokanů spokojený. "Myslím si, že to mohlo skončit i vyšším rozdílem," řekl jasně David Bartek.

Pochvaloval si i spolupráci se svým defenzivním reprezentačním kolegou: "Jelikož hraju s Havlisem a s ním si hodně rozumím, tak to může vypadat jednoduše." Pozitiva našel i na novém rozestavení, ve kterém Bohemka nastupuje: "Podle přípravy a zápasů si myslím, že nám rozestavení svědčí. Důležité to ale bude až v lize."

Hodnotící slova našel i Tomáš Čížek, střelec jedné z branek. "Šance jsme měli, měli jsme i na více gólů. Příbram jsme do ničeho nepustili," řekl stručně na úvod hodnocení. Veterán v zelenobílém dresu se v minulém utkání Tipsport ligy vrátil na hřiště po 144 dnech: "Cítím se dobře. Jsem rád, že si mohu konečně zahrát."

A že vstřelil svoji branku opět hlavou? "Myslím si, že tady v Bohemce taková klasika," říká s úsměvem. Celý rozhovor můžete vidět na Bohemka TV.


Bohemka TV