Bohemka TV: Boleslav byla lepší

Semifinálové střetnutí hodnotí Martin Berkovec a Petr Buchta.

Bohemka TV: Boleslav byla lepší

Sobotní zápas bohužel vyzněl jednoznačně pro našeho soupeře a tato slova potvrdil i brankář Martin Berkovec: "Neměli jsme šanci, Boleslav byla lepší. Dala dva hezké góly a proto vyhrála." Ovšem ze začátku se Klokani dostali do pár slibných situací. "Snažili jsme hrát, ale bylo to pouze po vápno," hodnotil Berkovec. "Neměli jsme snad ani střelu na bránu, to je málo," doplnil brankář Klokanů.

Obě brankové situace byly velmi obtížné. "Poslal to přímo do spojnice, to je těžké," jasně komentoval Berkovec. A druhý gól? "To tam poslal znova," dodával už lehce s úsměvem. "Když už jsme postoupili ze skupiny, tak jsme chtěli hrát finále. Ale určitě budeme chtít skončit třetí a ne čtvrtí," řekl na závěr s odhodláním.

Do druhé půle přišel stoper Petr Buchta. "Věděli jsme, že budou dávat balony za nás, ale stejně jsme z toho dostali góly," litoval zaváhání z úvodního poločasu. Druhé dějství bylo již bez inkasovaného gólu. "Boleslav prostřídala a připadalo mi, že v první půli hráči více presovali. Kluci to měli těžší," hledal příčiny.

Stoper Klokanů nezapomněl pochváli fanoušky, kteří i vzhledem k nevlídnému počasí cestovali do Boleslavi. "Na lavičce mi byla obrovská zima, takže jim musela být také. Proto super, že nás podporovali." Oba rozhovory již nyní na Bohemka TV.

Bohemka TV