Bohemka TV: Hru jsme kontrolovali

David Bartek a Dominik Mašek hodnotí dnešní duel.

Bohemka TV: Hru jsme kontrolovali

Na hrotu útoku dnes nastoupil proti maďarskému celku David Bartek: "Dneska se mi hrálo dobře. Myslím si, že jsme tímto výkonem navázali na výkony v Tipsport lize." Spokojený byl logicky se začátkem zápasu. "Podařil se nám vstup do utkání. Měli jsme ale celý zápas hru pod kontrolou," řekl v rozhovoru pro klubovou televizi.

Dobré pocity má i z průběhu přípravy. "Absolvoval jsem celou zimní přípravu, takže se cítím dobře. Jsem rád, že se mi podařilo vstřelit branku," sdělil autor druhého dnešního gólu. A rovnou popsal gólovou situaci: "Byl tam výborný míč za obranu. Hávis si ho dal do vápna, já mu to trochu sežral, obstřeloval jsem obránce a o tyčku to vyšlo."

MTK Budapešť - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:2)
MTK Budapešť - Bohemians Praha 1905 1:2 (1:2)
David Bartek dříve na pozici hrotového útočníka nastupoval, nebyl to tedy jeho první start na této pozici. "Dřív jsem to hrával, takže to pro mě nebyla nová věc. Nyní, jak hrajeme na tři útočníky, je jedno, kde přesně hraju."

Své pocity sdělil fanouškům i první sobotní střelec. "Vstoupili jsme do zápasu dobře, podařilo se nám vstřelit branku. Měli jsme tam hezké akce. Zápas jsme po druhé brance kontrolovali, chyběl tomu jen další gól," začal s hodnocením Dominik Mašek.

"Byl jsem na vápně, Barťas mi postrčil míč a já si to dal prvním dotykem do protipohybu stopera a rychle jsem zakončil křížem," popsal svoji branku záložník Klokanů. Zápas byl již od začátku lehce vyostřený. "V některých situacích to Maďaři dojížděli, takže bylo nepříjemné, že hodně faulovali. Ke konci se tam málem strhla bitka, takže lehce vyhrocené to bylo," popsal s lehkým úsměvem na rtech Mašek.

Ani jemu se nevyhl ostřejší kontakt se soupeřem. "V první půli jsem dostal šlapáka ze strany na kotník, takže mě to lehce bolí. Ale cítím, že to není velká zdravotní komplikace a věřím, že bych měl být do dalšího zápasu připravený," uklidňoval fanoušky.

Sestřih zápasu přinese Bohemka TV v neděli dopoledne. Oba rozhovory si na klubové televizi můžete pustit již nyní.

Bohemka TV