Miroslav Markovič přestupuje do Vršovic

Srbský útočník mění působiště, z Liberce odchází do Bohemky.

Miroslav Markovič přestupuje do Vršovic

Bohemka hlásí ze soustředění příchod dalšího hráče. Před pár dny se podepsalo hostování Ondřeje Vrzala, nyní klub hlásí příchod Miroslava Markoviče. "Přichází kvalitní útočník, který v minulosti své kvality již prokázal a my věříme, že bude pro náš klub přínosem," řekl pro oficiální stránky sportovní ředitel klubu Miroslav Držmíšek.

Miroslav Markovič přestupuje do Vršovic
Miroslav Markovič přestupuje do Vršovic
Miroslav Markovič naposledy působil v Liberci, odkud přichází do Bohemky na přestup. Vedení klubu s ním podepsalo smlouvu do konce letošní sezony. "Doufám, že mě fanoušci uvidí na hřišti jako pozitivního hráče, který chce vyhrávat zápasy a dávat góly," říká Miroslav Markovič v rozhovoru pro klubovou internetovou stanici Bohemka TV. "Budu se snažit bojovat, aby ve mě viděli fanoušci, že mi opravdu záleží, abych se tady ukázal v co nejlepším světle," dodává Markovič.

Sedmadvacetiletý Srb působí v české lize již několik let. "Jsem tady již od osmnácti. Zvykl jsem si na Česko, na mentalitu místních lidí. Jsem rád, že jsem dostal šanci tady hrát," říká výbornou češtinou. Vytáhlý útočník má na svém kontě 85 ligových startů, další zápasy přidal ve druhé nejvyšší soutěži. Nejpovedenější angažmá prožil, jak sám přiznává, ve Viktorii Žižkov (17 gólů) a v prvoligové Zbrojovce Brno (10 branek). Nyní bude minimálně následujících pár měsíců oblékat zelenobílý dres s číslem 9.

K týmu se Markovič připojil v pondělí pozdě večer a již v úterý odpoledne nastoupil do utkání proti Randers. Celý rozhovor s novým Klokanem si můžete prohlédnout ve videu níže.

Bohemka TV