Jak řešit vstupenky na Plzeň

Máte u sebe vstupenku z prosince a chcete si ji vyměnit za platnou? VÍCE VE ČLÁNKU

Jak řešit vstupenky na Plzeň

Od zítřejšího dne poběží ve fanshopu předprodej vstupenek hned na několik zápasů. Fanshop je jediným distribučním místem vstupenek do našeho sektoru na derby na Spartě. V úterý 14. února začne předprodej na první domácí jarní utkání proti Slovácku a souběžně s ním i na opakované utkání proti Plzni, které se sehraje ve středu 15. března. Přinášíme proto bližší informaci ohledně výměny vstupenek z prosincového zrušeného zápasu za nové, která bude možná pouze do 25. února.

Fanoušci, kteří u sebe mají prosincovou vstupenku z utkání s Plzní a mají zájem si ji vyměnit za NOVOU PLATNOU vstupenku na zápas s Viktorií - středa 15. března od 17:00 - mohou tak učinit v otevírací době fanshopu do soboty 25. února. V tento den se v Ďolíčku odehraje domácí zápas se Slováckem a fanoušci si mohou vstupenky vyměňovat i v den zápasu ve fanshopu. POZOR! V den prvního jarního domácího zápasu (sobota 25. února) se do fanshopu dostanete pouze s platnou vstupenkou (permanentkou) na zápas se Slováckem. Vstupenku na Plzeň je nutné předložit a odevzdat přímo ve fanshopu. Při výměně bohužel nejsme schopni garantovat výměnu za vstupenku na stejné místo. Pro tento případ platí, že obsazování volných míst platí stejně jako při standardním předprodeji. Místa na tribuně pro opakované utkání budou od začátku předprodeje volná i v případě, že na ně byla vydána vstupenka během prosincového zápasu.

POZOR! V den náhradního termínu utkání s Viktorií Plzeň (středa 15. března od 17:00) budou na stadion vpuštěni pouze fanoušci s novou vstupenkou, tedy s lístkem, na kterém bude vytištěný datum náhradního termínu utkání. Staré vstupenky již nepůjdou v tu dobu vyměnit, po 25. únoru definitivně pozbývají platnosti! Vstup mají samozřejmě zajištěni i permanentkáři bez ohledu, jestli v prosinci v Ďolíčku byli nebo nebyli.

Kdo si zakoupil vstupenky na prosincový zápas přes internetovou síť Ticketportal, musí vrácení peněz řešit přímo s tímto prodejcem. Vstupné zakoupené na prodejním místě Ticketportalu se vrací výhradně na místě, kde byla vstupenka zakoupena. V případě výměny je nutné zažádat o vrácení peněz za vstupenku a posléze zakoupit novou. Při platbě vstupenek prostřednictvím internetu vstupné vrací vyhradně centrální kancelář Ticketportal.cz návratovou transakcí na tentýž účet (platební kartu), z něhož byly vstupenky uhrazeny. O vrácení vstupného není třeba žádat, návratová transakce bude provedena automaticky. Zákazníci, kteří vstupenky zaplatili na základě předchozí fakturace (daňového dokladu), obdrží refundaci vstupného bankovním převodem. Pro uplatnění nároku na vrácení vstupného je třeba zaslat na adresu Ticketportal, Politických vězňů 934/15, Praha 1, 110 00, Czech Republic: příslušný daňový doklad, informace o bankovním účtu zákazníka (Banka, IBAN) a platné vstupenky.

Jak jsme informovali ihned v prosinci, abychom ulehčili situaci pro mimopražské fanoušky, stále nabízíme vrácení peněz na účet po zaslání vstupenky na náš stadion. Tyto vstupenky, prosím, zasílejte poštou v obálce na adresu: Bohemians Praha 1905, Vršovická 1489/31, Praha 10, 101 00. V obálce musí být zakoupená vstupenka a čitelně napsané číslo účtu, kam požadujete peníze za vstupenku vrátit. V tomto případě budeme akceptovat také pouze ty vstupenky, které budou odeslány nejpozději 25. února.

Se vstupenkou vydanou na sobotní zápas 3. prosince 2016 nebudou fanoušci vpuštěni na stadion při březnovém náhradním termínu utkání. Prosíme fanoušky o výměnu těchto starých a neplatných vstupenek do 25. února.

The supporters from abroad had also bought tickets for Saturday´s match against Viktoria Plzeň. In this case, fans who want their money back from tickets bought should send the tickets back to: Barbora Bendová, Bohemians Praha 1905, Vršovická 1489/31, Praha 10, 101 00, Česká republika. The envelope should include the bought ticket and readable IBAN code from your account, the name and address of your bank and BIC/SWIFT code. The cashback is available until 26th of February 2017.