Víkend ve znamení zabíjačky

V sobotu na fotbal, v neděli na florbal.

Víkend ve znamení zabíjačky

Fotbalisty čeká v sobotu první domácí zápas jara. Popré se představí fanouškům na domácím stadionu v Ďolíčku a očekává se návštěva přesahující čtyři tisíce fanoušků. I proto klub připravil pro všechny příchozí rozšířené občerstvení v podobě zabíjačkových hodů. Zápas začíná sice v 16:30, stadion, pokladny, fanshop a především stánky otevřou již ve tři hodiny odpoledne. Právě ve stáncích s občerstvením budou k dispozici jitrnice, zabíjačkový guláš, či gulášová polévka. Na náměstíčku bude dokonce udírna s žebry a bůčkem. Tohoto rozšířeného občerstvení je omezené množství, proto doporučujeme fanouškům dorazit na stadion včas.

Kdo by rád o víkendu tématicky pokračoval, zabíjačka na Bohemce bude i v neděli. Ovšem přesune se o kousek dále, do sportovní haly Děkanka. Tam zase florbalisty čeká soupeř z Vítkovic. Od 17 hodin můžete přijít podpořit florbalovou Bohemku na zápas, sportovní areál své brány otevře hodinu před začátkem utkání, a na zabíjačkových lahůdkách si tak můžete pochutnat již od čtvrté hodiny.

Sobotní vstupenka na fotbal stojí od 150 do 230 Kč, na florbal se dostanete v neděli za 50 Kč. Na oba zápasy se očekává velká návštěva, proto doražte určitě s časovým předstihem.