Koné pomáhal při hrůzné srážce

Po střetu Berkovce s Krchem zasahovali i zaměstnanci soupeře.

Koné pomáhal při hrůzné srážce

Vedení klubu chce oficiálně poděkovat Francisi Konému za promptní pomoc po hrůzostrašné srážce našich dvou hráčů Martina Berkovce a Daniela Krcha. Právě útočník Slovácka okamžitě po střetu našich hráčů vytáhl zapadlý jazyk brankáři Berkovcovi a lékařský tým Slovácka začal ošetřovat na hrací ploše nedaleko ležícího kapitána Daniela Krcha.

V době, kdy celý stadion mlčel a byl otřesen z nebezpečně vypadajícího střetu, právě lékařský tým Slovácka a Francis Koné ve spolupráci s naším lékařským týmem zachránili našim hráčům životy! Po utkání poděkoval předseda představenstva klubu Dariusz Jakubowicz a ředitel klubu Darek Jakubowicz osobně tožskému útočníkovi ve službách Slovácka osobně v šatně soupeře.

"Chtěl bych tímto poděkovat Francisi Konému za záchranu a pohotovost při dnešním zápase. Jsem rád za okamžitou pomoc a ještě jednou DĚKUJU!!!" napsal po vyšetření ještě z nemocnice Martin Berkovec na svém profilu na Facebooku.

V současné době čekáme na výsledky vyšetření našich hráčů. Každopádně můžeme potvrdit, že jak Daniel Krch, tak i Martin Berkovec jsou ve stabilizovaném stavu. Brankáře Bohemians si nechají v nemocnici přes noc raději na pozorování. Zítra budeme informovat fanoušky a novináře zde na Virtuálním Ďolíčku.