V předprodeji vstupenky na dva zápasy

Pořídit si můžete lístky na Plzeň i Duklu.

V předprodeji vstupenky na dva zápasy

Nyní sice čekají Bohemku boje na venkovních hřištích, ovšem předprodej na domácí duely již běží nejenom ve fanshopu, ale také na stránkách Ticketportalu. Klokani budou za dva týdny hrát nejdříve dohrávku 16. kola ePojisteni.cz ligy s Viktorií Plzeň (středa), poté příjde na řadu Dukla Praha (neděle).

I když jsou zápasy na programu během jarních prázdnin pro městské části Prahy 1 až 5, věříme, že si najde cestu do Ďolíčku dostatečný počet fanoušků, aby opět na domácím stadionu vytvořili pro hráče Bohemians perfektní atmosféru. Vstupenky můžete zakoupit ve standardní otevírací době fanshopu v Ďolíčku (otevřeno od úterý do pátku), nebo si můžete zakoupit vstupenky z pohodlí domova přes internet.

Lístky na Bohemku stojí od 150 do 230 Kč. Nejlevnější jsou sektory C a B, tedy na protilehlé tribuně a za brankou. Za 230 korun si můžete koupit vstupenku na hlavní tribunu, tedy do sektoru A. V předprodeji navíc můžete využít 50% slevu na lístek pro osoby starší 70ti let a pro děti do 150 cm výšky. Nejlevnější lístek tak stojí pouze 75 korun! Děti do šesti let mají dokonce vstup zdarma, ovšem bez nároku na místo.

Stále výhodné je zakoupit si permanentní vstupenku na celou jarní část sezony, a získat tak slevu na permici na další soutěžní ročník. Jarní permanentka stojí 600 až 1 000 korun v závislosti, jaký sektor si vyberete. I zde můžete využít slevu pro děti a seniory. Bohemce zbývá odehrát v jarní části sezony šest domácích zápasů, a permanentka se tak stále finančně vyplatí. Můžete si ji zakoupit ve fanshopu v Ďolíčku, případně zakoupit voucher přes Ticketportal. Voucher si ovšem musíte vyměnit za plastovou kartičku ve fanshopu před první návštěvou domácího utkání v Ďolíčku.

BOHEMIANS PRAHA 1905 - FC VIKTORIA PLZEŇ
- středa 15. března
- 17:00
- vstupenky na Ticketportalu

BOHEMIANS PRAHA 1905 - FK DUKLA PRAHA
- neděle 19. března
- 17:00
- vstupenky na Ticketportalu