Bohemka TV: Dneska jsme měli na tři body

Tomáš Berger a kapitán Josef Jindřišek hodnotí zápas s Jabloncem.

Bohemka TV: Dneska jsme měli na tři body

"Měl jsem stejné úkoly jako Dominik Mašek, takže odehrát si to dozadu a pokusit se vstřelit branku," začal s popisováním svých úkolů Tomáš Berger, který se na hřiště dostal hned zkraje druhé půle. Právě první pětačtyřicetiminutovku zůstal na lavičce náhradníků: "Byl to poločas bez šancí, spíše bojovný fotbal," zhodnotil pohledem diváka. Ovšem ve druhé půli se i on objevil několikrát v příležitosti skórovat. "Ve druhé půli bylo více šancí," sám přiznává.

Právě on se objevil v největší příležitosti utkání. "Dával jsem Mírovi balón do lajny. Ten mi to krásně nacentroval, ale já jsem gól bohužel nedal," litoval. "Nic mezi tím není, prostě jsem to nedal a mrzí mě to. Dneska jsme tady mohli udělat tři body," moc dobře věděl. Ovšem i bod z Jablonce je zisk do tabulky. "Z venku bereme určitě bod. Jablonec si nevytvořil žádné šance a já měl tu nejtutovější, takže škoda, že jsem ji neproměnil," uzavřel hodnocení.

Jako druhý před kameru přišel kapitán Klokanů Josef Jindřišek: "Zápas v Jablonci pro mě bude vždy speciální. Jsem rád, že jsme ten bod urvali, i když dneska bylo na tři." I on sám viděl, že ve druhé půli Klokani svého protivníka přehrávali. "Byli jsme malinko lepší. Jen ta naše produktivita nás zlobí celé jaro," hledal příčiny neúspěchu. "Mohli jsme nějaký gól dát. Ve vápně nám ale chybí důraz," pokračoval.

Jindřišek byl na začátku akce, která vedla k hlavičce Bergera a tedy největší příležitosti zápasu. "Myslím si, že to měl být jasný gól. Tomáš říkal po zápase, že to chtěl tlačit do země, ale sjelo mu to po hlavě. To měl uklízet," uzavřel kapitán Bohemians.

Oba rozhovory můžete vidět na Bohemka TV.

Bohemka TV