V poháru doma s Boleslaví

Dnešní los přisoudil Klokanům silnou Mladou Boleslav.

V poháru doma s Boleslaví

Pondělní los v novém sídle FAČR přisoudil Klokanům silného a atraktivního soupeře pro čtvrtfinále MOL Cupu. Generální sekretář Rudolf Řepka vytáhl z losovacího osudí jako první Bohemku, což našemu klubu zaručovalo domácí prostředí v pohárovém duelu. Vzápětí rozluštil i druhou otázku, tedy s kým budou hráči Bohemians bojovat o postup do semifinále.

AKTUALIZACE: Termín utkání je již znám, a Klokani tak vědí, že do čtvrtfinálových bojů nastoupí v úterý 4. dubna od 20:15. Tento zápas bude vysílat živě Česká televize. O předprodeji vstupenek bude klub informovat v příštím týdnu.

"Všichni soupeři byli silní," řekl bezprostředně po losu trenér Miroslav Koubek. "Mladá Boleslav je navíc jeden z nejsilnějších možných soupeřů, nicméně vidím výhodu v domácím prostředí," byl trenér rád za Ďolíček. "Máme šanci jít za dobrým výsledkem," dodal odhodlaně. Zároveň pokračoval s vyhlídkami Klokanů v domácím poháru: "Máme zkušenosti z podzimního zápasu v lize. Přesvědčili jsme se o tom, že Boleslav je hratelná. V zimní přípravě jsme se také utkali s mladoboleslavským celkem, kde se nám zápas příliš nepovedl. Suma sumárum, hrajeme s kandidátem na evropské poháry, takže se jedná o těžkého a silného soupeře. Ale věřím, že uhrajeme dobrý výsledek."

A jak se na soupeře dívá kabina? "Podle aktuální formy v lize se Boleslavi nedaří. Ovšem očekává se od nich, že půjdou výsledkově i herně nahoru a termín našeho zápasu ještě není znám," bilancuje kapitán Daniel Krch. "Velká výhoda je, že hrajeme doma. To jsme si s klukama přáli," shodl se na výhodě domácího prostředí s trenér. "Myslíme si, že doma jsme s podporou našich fanoušků silní a s každým měřitelní. Je to velká výhoda. Chceme postoupit a když hrajeme doma, tak pro to uděláme všechno," burcuje i fanoušky před čtvrtfinálovým zápasem Daniel Krch.