Zvolte hráče měsíce

Hlasujte na hlavní stránce bohemians.cz.

Zvolte hráče měsíce

Březen již tento týden skončí, a logicky tak přichází poprvé v tomto roce i anketa Hráč měsíce. Mládežničtí trenéři již hráče ve svých kategoriích vybrali. Nyní jste na řadě vy, fanoušci, abyste zvolili nejlepšího hráče A mužstva za měsíc březen. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě do páteční 12. hodiny. Vyhlášení proběhne před pohárovým zápasem v Ďolíčku.

Kvůli dohrávce s Plzní měli Klokani na programu čtyři zápasy. Měsíc byl zakončen reprezentační přestávkou, tudíž o minulém víkendu měli hráči volno. V úvodních dvou venkovních duelech Klokani uhráli dva body za bezbrankové remízy. V následujících domácích zápasech bohužel přišly dvě těsně porážky. V nominaci se tedy nachází dva hráči z defenzivy a jediný březnový střelec Bohemians.

1. Petr Buchta
V šesti jarních zápasech nechyběl ani minutu. Po svém listopadovém příchodu do Vršovic se vypracoval ve stálici v obraně Klokanů. Od trenéra Miroslava Koubka dostal důvěru od prvního utkání, neztratil ji a právem se ocitl v nominaci na hráče měsíce. Ve třech zápasech obrana v čele s Buchtou neinkasovala.

2. Tomáš Fryšták
Jaro začal na pozici dvojky. Mezi tři tyče se dostal až po hrůzostrašném střetu Berkovce s Krchem. Do brány tedy naskočil až po půlhodině domácího utkání se Slováckem. V daném zápase ani v následujících dvou utkáních neinkasoval. Za 328 dostal na jaře pouze jedinou branku v duelu s Plzní.

3. Miroslav Markovič
Bohemka se na jaře střelecky trápí. V posledním domácím utkání s Duklou se ovšem Markovič prosadil již po pár vteřinách zápasu. Svoji brankou poslal Klokany do vedení, ovšem soupeř z Julisky dokázal zápas otočit a nakonec si odvezl všechny tři body. I v ostatních zápasech se dokázal srbský útočník dostat do šancí, ovšem příležitost proměnil až právě v derby s Duklou.