Pohárový zápas v Ďolíčku se blíží

V Ticketportalu se uvolnily rezervace, kupte si lístek na pohár přes internet!

Pohárový zápas v Ďolíčku se blíží

Úterní bitva v MOL Cupu s Mladou Boleslaví se blíží! Předprodej je v plném proudu a na internetových stránkách Ticketportal se dnes uvolnily rezervace míst pro permanentkáře, kteří neuplatnili možnost koupit si lístky na svá místa v prvním týdnu předprodeje. Nyní jsou tedy v internetovém prodeji, ale samozřejmě také při osobní návštěvě fanshopu v Ďolíčku, dostupná velmi lukrativní místa nejenom v sektoru A3 přímo uprostřed hlavní tribuny.

Vstupenky na internetu jsou dostupné v cenovém rozmezí od 150 do 230 Kč. Samozřejmě tam také můžete koupit vstupenky dětské a seniorské (od 75 do 115 Kč). Majitelé permanentních vstupenek mohou stále uplatnit slevu na lístky, ovšem jim už nejsou rezervovaná jejich místa. Permanentkáři mohou své vstupenky na úterní zápas poháru zakoupit z technických důvodů pouze ve fanshopu. V den utkání se poté všem budou distribuovat na pokladnách stadionu pouze vstupenky za 150 Kč do kotle a na protilehlou tribunu a za 230 Kč na hlavní tribunu.

Zápas s Mladou Boleslaví se již blíží. Čtvrtfinále MOL Cupu je na programu v Ďolíčku v úterý 4. dubna od 20:15. Přijďte podpořit Klokany v zajímavém souboji přímo na stadion.

MOL CUP - ÚTERÝ 4. DUBNA - MLADÁ BOLESLAV (ĎOLÍČEK)

Cena normálních vstupenek: 150 Kč a 230 Kč
Cena dětských a seniorských normálních vstupenek: 75 Kč a 115 Kč
Cena vstupenek pro permanentkáře: 100 Kč a 180 Kč
Cena dětských a seniorských vstupenek pro permanentkáře: 75 Kč a 115 Kč
Kde si permanentkář koupí vstupenku: pouze ve fanshopu v Ďolíčku
Ticketportal.cz: pouze normální vstupenky + sleva (75, 115, 150 a 230 Kč)
V den utkání (od 19 hodin): pouze normální vstupenky (150 a 230 Kč)