1. FK Příbram - Bohemians Praha 1905 1:0 (0:0)

<strong>Branky:</strong> 67. Pilík<br /><strong>Rozhodčí:</strong> Marek - Myška, Antoníček.<br /><strong>ŽK:</strong> Krch, Kuchta - Krameš, Divíšek, Pilík.<br /><strong>Diváků:</strong> 3 128.<br /><strong>1. FK Příbram:</strong> Hruška - Divišek, Chaluš, Jiránek, Tregler - Krameš, Pilík (89. Trapp) - Bazal, Suchan, Rezek - Kacafírek (74. Ayong). <br /><strong>Bohemians Praha 1905:</strong> Berkovec - Havel, Buchta (77. Nitrianský), Krch, Šmíd, Hašek - Jirásek, Hubínek - Mašek, Markovič (46. Kabajev), Luts (65. Kuchta).

Po reprezentační pauze se opět rozjela česká nejvyšší soutěž a Klokani se hned na apríla vydali na veledůležité utkání v Příbrami. Do základní sestavy se na kraj obrany vrátil po zranění Hašek. Před ním operoval na levé straně ofenzivy Luts. Havel se přesunul na pravý kraj defenzivní řady.

Už od úvodních minut bylo utkání vyrovnané a hrálo se především ve středu pole. V první dvacetiminutovce se ale z dvaceti metrů odhodlal ke střele Jirásek, obrana domácích ji ještě jemně tečovala a Hruška ji dokázal vyškrábnout na rohový kop. Poté se ale příbramští vrhli do rychlého protiútoku, Suchan se dostal k míči, ale jeho tvrdou střelu z oblasti penaltového puntíku fantasticky vyrazil Berkovec a udržel stav utkání bezbrankový. V dalším průběhu první půle zkusil střelu z dálky také Markovič, ale netrefil branku. Do vápna zajímavě pronikal i Mašek, ale jeho přihrávku pod sebe Jiránek přečetl a srazil ji na rohový kop.

Do druhého poločasu nastoupili Klokani aktivněji a nepouštěli Příbram k brance. Před uběhnutím hodiny hry si dlouhou křížnou přihrávku zpracoval Havel a přihrál pod sebe Lutsovi, ale estonský záložník svou pravou nohou nedokázal míč usměrnit do branky. Poté byla i nadále lepší Bohemka a přišla další šance. Kabajev podržel u lajny míč, poslal do vápna přihrávku na Kuchtu, který ještě přistrčil balón proti noze na hranici vápna Hubínkovi, ale jeho střelu domácí defenziva zablokovala a nedovolila, aby ohrozila brankáře Hrušku. Bohužel se v téže minutě potvrdilo pravidlo nedáš – dostaneš. Kuchta fauloval za hranici vápna a k přímému kopu se postavil Pilík, jenž kroucenou střelou poslal míč na zadní tyč.

Klokani ve zbytku hrací doby vyslali do šestnáctky soupeře několik centrů, ale všechny míče sebral Hruška do svých rukavic. Ve zbytku utkání se víc nestalo, a zápas skončil tím nejtěsnějším možným rozdílem.