Gratulujeme hráčům měsíce

V březnu byli nejlepší Buchta, Káš, Hausman a Mudřík.

Gratulujeme hráčům měsíce

Na úterním pohárovém utkání byli vyhlášeni nejlepší hráči uplynulého měsíce. V anketě na hlavní stránce bohemians.cz jste minulý týden vybírali mezi Petrem Buchtou, Tomášem Fryštákem a Miroslavem Markovičem. A právě stoper A mužstva od vás získal nejvíce hlasů. Po listopadovém příchodu do Vršovic je to logicky jeho první ocenění v Bohemce.

U mládeže opět vybírali jednotliví trenéři ve třech kategoriích - dorost a juniorka, žáci, přípravky. Z nejstarších mládežnických kategoriích vybrali trenéři stopera juniorského celku Jakuba Káše. V žákovských kategoriích byl nejlepší v březnu záložník Jakub Hausman, který se stejného ocenění dočkal již v přípravkovém období v srpnu roku 2015. A v nejmladších týmech získal za minulý měsíc ocenění Jan Mudřík.

Všem hráčům gratulujeme a přejeme hodně úspěchů do dalších měsíců.

Jakub Káš
Mužstvo: U21
Post: obránce
Narozen: 7. 6. 1996
Hodnocení trenéra: "Jakub delší dobu nehrál kvůli zranění, ale jeho výkony jsem po návratu mile překvapen. Hraje velmi dobře hlavou, umí číst hru soupeře a má dobrou předvídavost. Je to kolektivní hráč a hlavně je vítězný typ."

Jakub Hausman
Mužstvo: U12
Post: záložník
Narozen: 25. 9. 2005
Hodnocení trenéra: "Jakub je motorem záložní řady. Jedná se o kreativního hráče s velkým přehledem o hře. Jeho hlavní zbraně jsou řešení situací 1:1 a smysl pro kombinaci. Přesto, že se jedná především o ofenzivního hráče, pracuje velmi dobře i směrem do defenzivy."

Jan Mudřík
Mužstvo: U10
Narozen: 27. 10. 2007
Hodnocení trenéra: "Honza výborně začal jarní část sezóny, kdy se svými výkony zařadil mezi nejlepší hráče našeho ročníku. Dlouhou dobu jsme ho brali převážně jako hráče, který se do budoucna bude věnovat spíše obranné činosti. Svou pílí se však vypracoval na hráče, který dává naší hře myšlenku a našel v sobě vlohy na pozici záložníka. Honza se ještě do nedávna věnoval také tenisu a díky jeho všestranosti dokáže ustát spoustu soubojů a zároveň tyto souboje vyhrávat a pro náš tým tak získavat v zápase mnoho výhod. Jakožto záložník je velice vnímavý a snaží se plnit všechny pokyny, které od nás trenérů dostává. Nebojí se, že díky novým věcem občas něco zkazí. Protože jen tak se může naučit něco nového a zlepšovat se v dané činnosti. Ví to moc dobře a díky tomu se zlepšuje každým měsícem. Pokud u něj i nadále zůstane současná pokora, píle a chuť na sobě pracovat, má před sebou zajímavou fotbalovou budoucnost."