Magazín Klokan před utkáním v prodeji

V dnešním čísle obsáhlý rozhovor s Miroslavem Markovičem.

Magazín Klokan před utkáním v prodeji

I před dnešním utkáním s Jihlavou bude v prodeji magazín 1905 Klokan. Ten si můžete před každým zápasem zakoupit před stadionem od kamelotů v modrých vestách nebo ve fanshopu. Na dnešním utkání i v pojízdném fanshopu na náměstíčku. Klubový bulletin stojí stále 20 Kč.

V dnešním čísle naleznete obsáhlý rozhovor s útočníkem Miroslavem Markovičem, naším zatím jediným jarním ligovým střelcem. Jak se vůbec dostal do České republiky, na která angažmá vzpomíná nejvíce a kde žije jeho přítelkyně? To a mnohem více se dočtete v magazínu. Ani dnes samozřejmě nebude chybět představení našeho soupeře z Vysočiny, koukneme se na dva výrazné hráče soupeře a zavzpomínáme na památný zápas. Ten s Jihlavou se odehrál v květnu roku 2007 v Ďolíčku. A jak dopadl? To si můžete nalistovat na stránce 22.

Podíváme se na reportáže a statistiky z minulých ligových zápasů a nebudou chybět ani fotografie našich fanoušků. Názory k ligovým střetnutím ze sociálních sítí naleznete taktéž v detailech jednotlivých utkání. Na poslední stránce nechybí soupisky obou celků.

Pořiďte si dnešní magazín na 52 stranách za pouhých 20 Kč.