Vstupenky na Slavii jdou do prodeje

Dnes byl spuštěn internetový prodej, od úterý lístky k dispozici i ve fanshopu.

Vstupenky na Slavii jdou do prodeje

Vršovické derby se blíží a mezi fanoušky je o lístky na souboj o krále Vršovic velký zájem. Klub spustil první vlnu předprodeje vstupenek pro své fanoušky již v průběhu sobotního zápasu se Zlínem, kdy se prodalo několik stovek lístků na květnový zápas.

V pondělí byl odstartován předprodej na internetových stránkách Ticketportalu a v úterý ráno začne prodej i ve fanshopu přímo v Ďolíčku. Tento předprodej je určen pouze registrovaným fanouškům Bohemians, tudíž si lístky zakoupí pouze permanentkáři, členové DFB a fanklubu. Při jednorázovém nákupu je možné pořídit si maximálně 4 vstupenky.

Na internetových stránkách Ticketportalu vás systém k výběru míst pustí až po zadání číselného kódu z vaší plastové kartičky (permanentka, DFB, fanklub). Jelikož se již v sobotu při utkání prodalo několik stovek vstupenek, dnes bylo do prodeje uvolněno na hlavní tribuně pouze několik desítek míst, v kotli je k dispozici několik stovek lístků a sektor C je nyní již vyprodaný.

Ve fanshopu v Ďolíčku se budou prodávat vstupenky ze stejné uvolněné kapacity stadionu, jako je k dispozici na internetových stránkách. V tomto týdnu také dochází k rozšíření prodejní doby, kdy bude fanshop od úterý do čtvrtka otevřený až do 18 hodin. Přesnou otevírací dobu naleznete pod článkem. V průběhu týdne se budou uvolňovat vstupenky z nevyzvednutých rezervací, bude se ovšem jednat pouze o pár jednotek.

Vstupenky do sektoru D určeném pro vlajkonoše hostí dostal k dispozici klub SK Slavia Praha a prodej pětiprocentní kapacity stadionu je plně v režii hostujícího klubu.

Ze současného zájmu je evidentní, že bude vršovické derby zcela jistě vyprodané. Doporučujeme všem fanouškům zakoupit si lístky s předstihem již dnes. Lístky stojí tradičně 230 Kč na hlavní tribunu a 150 Kč do kotle. V předprodeji je možné využít 50% slevu pro děti do 150 cm a pro osoby starší 70 let. V den zápasu se s největší pravděpodobností žádné vstupenky prodávat nebudou.
Hlavním partnerem utkání je společnost Fortuna.

Internetový prodej ZDE.

Otevírací doba fanshopu od 25. do 28. dubna:
ÚT 25. 8:00 - 10:00 | 13:30 - 18:00
ST 26. 10:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
ČT 27. 10:00 - 12:30 | 13:30 - 18:00
PÁ 28. 13:30 - 16:00