Vedení klubu se omlouvá za problémy na tribunách

Do budoucna chceme zamezit potížím s některými hostujícími fanoušky.

Vedení klubu se omlouvá za problémy na tribunách

Dnes došlo k několikahodinové poradě kompletního vedení Bohemians Praha 1905. Během sobotního vršovického derby totiž došlo na stadionu v Ďolíčku k mnoha vyhroceným situacím a narušení bezpečnosti návštěvníků ze strany fanoušků SK Slavia Praha, kteří se odmítli podrobit pravidlům předprodeje i základům slušného chování.

K politováníhodné situaci došlo zejména na tribuně A1, kde se různými kanály dostali k několika desítkám lístků slávističtí ultras z Tribuny sever. Usídlili se v hloučku bez ohledu na to, kam měli vydanou vstupenku, a podařilo se jim vytlačit ze svých řádně zakoupených míst fanoušky Bohemians a nezaujaté návštěvníky zápasu, jimž je tato tribuna určena. Je třeba jasně říci, že sektor A1 není určen aktivně se projevujícím fanouškům hostujícího klubu, a přijmout do budoucna taková opatření, aby bylo možné tento stav během zápasu úspěšně zajistit.

Vedení klubu se hluboce omlouvá fanouškům, kteří byli postiženi drzostí slávistických ultras a nedůsledností pořadatelské služby. Jako formu omluvy každý, kdo se prokáže ve fanshopu vstupenkou z vršovického derby do inkriminované části sektoru A1, tedy 1.-8. řada a číslo sedačky 6 a vyšší, obdrží volnou vstupenku na domácí utkání proti MFK Karviná a malou pozornost. Majitelé permanentek do těchto míst mohou využít jako satisfakci odběr zboží z fanshopu do hodnoty 250 Kč. Tuto možnost budou moci využít nejpozději během utkání proti MFK Karviná 20. května.