Bohemka TV: Máme to ve svých rukách

Po zápase hodnotí utkání Martin Hašek ml. a Michal Švec.

Bohemka TV: Máme to ve svých rukách

"Chtěli jsme tady vyhrát, takže s výsledkem spokojení nejsme," říkal po zápase záložník Martin Hašek. "Zápas mi přišel vyrovnaný. Zónu hrajeme stejně. Neubráněná standardka, to je škoda," okomentoval situaci ze čtyřicáté minuty zápasu. "Řekl bych, že jsme v první půli nebyli horší," doplnil.

I když je situace již velmi vážná, stále mají Klokani jednobodový náskok na sestupující příčku. "Máme to stále ve svých rukách, máme tam bod navíc. Herně to dnes nebylo špatný," souhlasí Hašek. "Kdyby nás nějak přehráli, tak by to bylo zaslouženější. Teď mám takovou pachuť," uzavřel své hodnocení mladý záložník.

Hodnotit zápas přišel pro Českou televizi i pro klubovou Bohemka TV defenzivní univerzál Michal Švec: "Určitě to mrzí, protože to je 1:0 a ve druhé půli jsme cítili, že alespoň na bod máme." Asistenci na jedinou branku v utkání si připsal obránce Krob, který je nejlepším v této disciplíně v celé lize. "Věděli jsme, že bude dávat balony za obranu, že má dobré standardky. Ale jedna bohužel rozhodla zápas," byl po zápase zklamaný. "Máme doma Karvinou a musíme je porazit. Všichni vědí o co hrajeme," řekl na závěr odhodlaně Švec.

Bohemka TV