Bohemka TV: Atmosféra po utkání je skvělá

Zápas hodnotí střelec druhé branky Martin Dostál a kapitán týmu Daniel Krch.

Bohemka TV: Atmosféra po utkání je skvělá

Nejdříve před klubovou kameru přišel střelec druhé branky, obránce Martin Dostál: "Atmosféra po utkání je skvělá." Evidentně plný pozitivních emocí pokračoval: "Lidi ocenili dnešní výkon a my jsme rádi, že se nám to povedlo." Navíc, když si mužstvo uvědomovalo tíhu utkání. "Zápas byl hodně důležitý. Věděli jsme, že má Karviná výborné standardní situace, které Lukáš Budínský výborně zahrává a má navíc silné hráče na standardky. Navíc jsme v minulém zápase v Teplicích dostali branku z rohu, takže jsme se tomu více věnovali. Ale zároveň jsme věděli, že do zápasu musíme jít s chladnou hlavou."

První poločas Klokanům vyšel parádně. "Mohli jsme dát i další branky. Škoda, že jsme to nepojistili ještě třetím gólem. I pro Fryštyho výborný," podotknul, že brankář Bohemky si připsal první výhru a navíc vychytanou nulu. A Martinův přímák? "Intenzivní trénink a odměna za to," řekl ve srandě. "Já jsem to chtěl spíše klukům nacpat, aby to tam někdo ještě tečoval," okamžitě upřesnil. "Oslavu jsem si poté užil," dodal. Jenže každý očekával slibované salto: "To je nedorozumění. Já jsem řekl, že salto umím, ale nikdy jsem neřekl větu, že když dám gól, tak udělám salto. Myslím si, že se mi oslava povedla, až na to, že jsem předtím uklouzl," vysvětlil

Před kameru Bohemka TV se dostal i kapitán Daniel Krch. "Je to hezký pocit, ale hlavně úleva. Věděli jsme, že když zápas vyhrajeme, tak se s největší pravděpodobností zachráníme," popisoval své a týmové pocity. I po výhře ale museli Klokani čekat na výsledky dalšího zápasu. "Trenéři to asi sledovali, naštěstí jsme v poločase vedli," řekl Krch.

"Po prvním rohu měli velkou šanci oni. Ale poté byl první poločas v naší režii. Jen škoda, že jsme nepřidali další branky," také litoval, že nepřidali v prvním dějství další branky. Navíc jeho start byl v ohrožení. Od utkání v Liberci nebyl kvůli zranění k dispozici. "Měl jsem problém s kolenem, mám prasklý meniskus. Nyní očekávám operaci. Rozmýšlelo se, jestli do zápasu půjdu nebo nepůjdu," vysvětloval. "Dostal jsem injekci, takže jsem byl schopný v týdnu tak nějak trénovat. Z mé strany tam byl risk, že kdyby to dnes nevyšlo, tak by to šlo za mnou. Naštěstí to vyšlo, vyhrálo se, tak je všechno v pohodě," komentoval již s radostnější náladou kapitán Bohemians.

Bohemka TV