Hlasujte v anketě hráč měsíce

Zvolte nejlepšího hráče A mužstva za květen.

Hlasujte v anketě hráč měsíce

V květnu mělo A mužstvo na programu hned pět ligových zápasů. Vše začalo dohrávkou v Liberci, kde se týmu zápas příliš nepovedl, ovšem následovalo vyrovnané utkání v Teplicích a poté i klíčová výhra s Karvinou. Jelikož se blíží opět konec měsíce, logicky tak přichází i klubová anketa Hráč měsíce. Mládežničtí trenéři své hráče ve svých kategoriích brzy vyberou, v áčku máte možnost hlasovat vy, fanoušci. Hlasovat můžete na hlavní stránce v již zveřejněné anketě do páteční 9. hodiny. Tentokrát výjimečně můžete vybírat ze čtyř hráčů, důvod si přečtete níže.

1. Martin Dostál
Jednoznačný člen základní sestavy. Své kvalitní výkony, které předváděl po celou sezonu, korunoval v Ďolíčku perfektně kopnutou standardní situací. I když nechtěně, jak po utkání přiznal, přeci se jen dočkal své první vstřelené branky v zelenobílém dresu. Nutno také podotknout, že velkou část jara odehrál se zlomeninou zápěstní kůstky a v tomto týdnu ho čeká operace.

2. Jevgenij Kabajev
Druhý květnový střelec Bohemians. Po Dostálovi se v anketě hráč měsíce objevuje i Jevgenij Kabajev, který vstřelil Karviné vítěznou branku již po devíti minutách zápasu, a určil tím tak ráz utkání. Kabajev dokáže svým herním stylem udržet spoustu míčů pro spoluhráče a je tak platným hráčem pro mužstvo.

3. Daniel Krch
Zde nutno podotknout, že od nás Daniel dostává divokou kartu! I když v květnu nastoupil pouze do dvou zápasů a ten první v Liberci se mu příliš nepovedl, všem ukázal jaký je srdcař a především bojovník a že nosí kapitánskou pásku oprávněně. S prasklým meniskem se rozhodl nastoupit k důležitému utkání s Karvinou. Zápas odehrál, celou obranu řídil perfektně a Klokani si připsali důležité tři body a především zachránili ligu i pro příští ročník. Hned v pondělí po utkání podstoupil operaci, která byla nevyhnutelná.

4. Michal Šmíd
Důležitý člen obranné řady. Michal nastoupil do čtyř květnových zápasů, když chyběl pouze v Teplicích kvůli trestu za čtyři žluté karty. Michal Šmíd je důležitým hráče pro naši defenzivu, v určitých fázích zápasu je ovšem platný i směrem dopředu. V posledních zápasech nastupoval ve stoperské dvojici s Krchem, Buchtou i Švecem.